Widzisz Ty nie chciałeś, ja też nie chciałem bo jak można było wierzyć ludziom z dawnej Unii Wolności itp ale niestety były tysiące takich co kasze z ryżem w majtkach mieli na wieść o tym dobrobycie więc teraz mają... Za miche kaszy albo ryżu tyrać i to do śmierci... VIVAT IRLANDIA!
Nie możliwe, że w wyniku zderzenia z płotem poniósł aż takie obrażenia...
Pewnie jechał bez zapiętych pasów bezpieczeństwa i uderzył głową w szybę.
A co tu do rzeczy mają przepisy emerytalne? Jeżeli ta ciężarówka np: jest jego własnością i niezależnie od wieku ma aktualne badania lekarskie i chce nadal jeździć i zarobkować, to jego sprawa. Inną sprawą jest idiotyczny tytuł sugerujący, że prawdopodobną przyczyną śmierci może być uderzenie w ogrodzenie. Na zdjęciu widać, że samochód nie został uszkodzony przez "draśnięcie" ogrodzenia i uderzenie w nie nie mogło spowodować śmierci kierowcy.
po części się z Miodkiem zgadzam, że powinni mieć emeryturę, ale czemu "wszyscy" ??? chcieli IRLANDII? JA nie chciałam...
Dzięki chorym przepisom każdy skończy życie w swoim miejscu pracy! Uważam że dla zawodowego kierowcy tak dużego auta 55 lat i emerytura być powinna! Zresztą.... Wszyscy chcieli Irlandii to mają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!