metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Piotrranga12.03.2013 19:01

Może się mylę, ale gdyby zamiast bloków przy Modrzewskiego i tego planowanego nw Wojska Polskiego TBS wybudował kamienice na Podzamczu np odbudował pierzeję Pereca to mielibyśmy ok1/3 rewitalizacji Starówki za sobą.

00

pytający ~pytający (Gość)12.03.2013 15:25

kiedy będą te mieszkania o których dzisiaj było w radio, chodzi mi o wyroki eksmisyjne, ile można cierpieć na Kostromskiej 74 ????

00

Paj ~Paj (Gość)12.03.2013 15:20

Ciekaw jestem, czy również ten blok przy Strawce jest TBS. Jeżeli tak, to muszę przyznać, że jest budowany z typową dla firm zatrudnionych przez TBS nonszalancją :) Ja bym tam mieszkać nie chciał. No ale wracając do meritum - jeśli ten blok miał by być podobnie wykonywany, to popyt na niego może być popytem związanym z ucieczką od uciążliwych przesiedleńców "socjalnych", która jest plagą normalnych do tej pory osiedli i kamienic.

00

upierdliwy ~upierdliwy (Gość)13.03.2013 16:30

"julka" napisał(a):
~julka (Gość)
20 godzin temu, 20:08
Dobrze tak trzymać bo TBS to najlepsza opcja dla młodych ludzi. Polecam zainteresowanym http://tbs24.pl

odbiera rozóm, kiedy staniesz się właścicielem??

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat