Mr Sokalski twierdzi, że prezydent nie ma autorskich pomysłów, a Ty twierdzisz, że ma ich dużo.
Ja natomiast myślę, że on nie jest od tego.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Masz Pan rację.
A mówili, że to tylko przebrzydłe komuchy dopuszczały się tak wstrętnych praktyk !!!!
W ciemnogrodzie dopuszczalne jest tylko wiara w to wskaże Pan Tadeusz i proboszcze oraz najjaśniejszy poseł RP stały wykładowca i popularyzator katastrofy u Bernardynów- Nota bene przyjaciel Pana prezydenta i przewodniczego z wierzej! Kto dziś pamięta że był on przyjacielem Pani Poseł z PO !Wszystko inne jest niedopuszczalne. Co kto ma wiedzieć w tym ciemnym mieście jak zostali w nim sami starzy ludzie poszukując zbawienia w RM i proboszczach.!
Pewnie do topienia pieniędzy i jednocześnie czerpania z tego kasy do własnej kieszeni!
"Projekt Trakt Wielu Kultur, którym tak bardzo szczyci się prezydent Krzysztof Chojniak wymyślił były prezydent Piotrkowa, Waldemar Matusewicz"
To akurat chyba tak nie było, bo Matusewicz wymyślił sposób na zagospodarowanie Podzamcza. W zamian za wybudowanie mieszkań socjalnych dla kłopotliwych lokatorów w tym rejonie inwestor miał otrzymać nieruchomości należące do gminy i wybudować ekskluzywną dzielnicę utrzymaną w konwencji Starego Miasta. Ten projekt był swego czasu nawet poddany pod głosowanie na sesji RM, ale przepadł. Może i dobrze bo niedługo nadszedł kryzys i pewnie nigdy nie doczekałby się pełnej realizacji, tylko grunty by zmieniły właściciela.
Zastanawiam się, czy ten Traktat jest nam wogóle do czegoś potrzebny...
Cały czas referendum i referendum!!!Nie jestem za Chojniakiem ale wybory mają być za rok i wtedy stańcie z nim do walki o stołki a teraz wspólnie zacznijcie działać i pokażcie że na Piotrkowie naprawdę Wam zależy!!Referendum to ogromne koszty i ja wole mieć wyremontowane ulice niż iść i głosować na ludzi którym zależy tylko na władzy!!A zwykłych obywateli i tak mają w d....!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!