Trzeba się zrzucić na ogrzewanie dla tych co w blokach mieszkają.
Kto jest za ?
Puki będzie żył czlowiek powiozany z ubeciom i komunizmem to będzie jeszcze źle i tyle w temacie pozdrawiam
Obrażają pana Prezydenta imiennie we wcześniejszych wpisach i Pani nie interweniuję,a na słowo Pryncypał się czepiasz jak nie wiadomo o kogo chodzi.Trochę rozumu by się zdało.
Nie dajcie się skłócić! Nie, że ulgi dla samotnych i na rencie. Ulga dla wszystkich albo dla nikogo!
Ja proponuję, żeby po godzinie manifestacje przenieść pod siedzibę PiS. Gdzie jest Antonio? Dlaczego "swojego" miasta nie broni? Przecież URE, należące do PiS-u podpisało takie podwyżki dla mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego, więc pół jest winy ekipy Chojniaka, a drugie pół PiS-u.
Nie czuję ulgi ale muszę powiedzieć że nie głosowałem na pana Chojniaka. Z przykrością muszę stwierdzić że pan prezes od ciepłowni te wszystkie pieniążki to zarobił z naszych podatków, komisarz tylko komisarz sprawę załatwi bo niedługo zaczną pracować niszczarki i z okaże się że wszystko było zgodne z przepisami
Protesty, protestami, a karawana jedzie dalej. Kredyt sam się nie spłaci.
Ludzie pokrzyczą, emocje opadną, a prezes cieplowni weźmie sobie zasłużoną premię za wyniki finansowe.
Gdyby nie pan Krzysztof to byście już dawno z głodu padli. Jest to najlepszy prezydent i jako człowiek jest bardzo miły. U mnie i u moich znajomych ma zawsze poparcie.
Czego mam pozbawić moich chorych, niepełnosprawnych rodziców, żeby zapłacić podwyższone opłaty? Ciepła? Dziękuję gorąco pełnosprawnym rajcom miejskim :(
Czego mam pozbawić moich chorych, niepełnosprawnych rodziców, żeby zapłacić podwyższone opłaty? Ciepła? Dziękuję gorąco pełnosprawnym rajcom miejskim :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!