Hahahaha serio? 22-36 lat, dorośli mężczyźni, szkoda że nie dojrzali psychicznie. Co trzeba mieć w głowie żeby "bawić się" w takie rzeczy. To jest tak żałosne, że aż trudno uwierzyć.
...zwykłe przedmioty codziennego uzytku :) Jak się zabijają między sobą to nic do nich nie mam :) Selekcja naturalna ;)
I tak ich wypuszczą - to elektorat pewnej partii, a o elektorat trzeba dbać.....
Ciekawy jestem ilu z nich pracuje. Podejrzewam, że większość pracą się brzydzi i żyje na koszt drugiego sortu.
widzew w Piotrkowie jest jak Yeti!!!każdy o nim słyszał ale nikt go nie widzial :)KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS!!!
To to jakby bili się sami ze sobą bo przezuty w Piotrkówie ze aż się żygać chce dawnej każdy latał w skarpetkach Widzewa a teraz już w majtkach elksy
Juz raczej po łks. Widzew Ruch Wisła Elana matko kochana. Miazga.
Jestem za tym, żeby 90% kibiców wsadzić do pierdla na przynajmniej 10 lat. Większość to i tak szuje i brud społeczny.
Takie narzędzia mieli ze sobą... postawił bym im usiłowanie Zabójstwa i tyle...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!