Mój syn wraz z żoną mieszkają i pracują na terenie Niemic . Z konieczności przyjęli trzykrotne szczepienie i następnie oboje zachorowali na Omikron z wysoką gorączką, choć są ludźmi młodymi i na ogół zdrowymi.
To przed czym zabezpiecza ten preparat? Okrągłoziemcy obecnie twierdzą, że przed ciężkim przebiegiem COWID .Ale kto jest w stanie to udowodnić, skoro zaszczepieni też chorują i umierają. Wygląda mi to na okrutną zbrodnię.
A z psem też mogę przyjść ~ tak wynika z tytułu artykułu by był klikbajt dla reklamodawcy. Pies z daleka omija wszelkie szpitale i przychodnie, również i ja. Jak powiedziała mi dawno temu lekarka będąca jeszcze młodą nie sprzedana za srebrniki korporacji ~ dziecko omijaj szerokim łukiem te przybytki wylęgarni zła i chorób. Żyj zdrowo zgodnie z naturą.
jakie zacofanie wychodzi z ludzi piszących te komentarze, niedługo tu będzie strach się przyznać że się szczepię i leczę, a nie wierzę w czarną magię i gusła kaznodziejów. Zaścianek.
Nie zaszczepiłam się i chyba miałam omnikoronkę - jeden dzień 38 stopni, a kolejnego dnia zapomniałam, że dzień wcześniej coś mnie tam brało... a może to jeszcze objawy wirusa, że mi pamięć osłabił ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!