Nie zaszczepiłam się i chyba miałam omnikoronkę - jeden dzień 38 stopni, a kolejnego dnia zapomniałam, że dzień wcześniej coś mnie tam brało... a może to jeszcze objawy wirusa, że mi pamięć osłabił ?
jakie zacofanie wychodzi z ludzi piszących te komentarze, niedługo tu będzie strach się przyznać że się szczepię i leczę, a nie wierzę w czarną magię i gusła kaznodziejów. Zaścianek.
A z psem też mogę przyjść ~ tak wynika z tytułu artykułu by był klikbajt dla reklamodawcy. Pies z daleka omija wszelkie szpitale i przychodnie, również i ja. Jak powiedziała mi dawno temu lekarka będąca jeszcze młodą nie sprzedana za srebrniki korporacji ~ dziecko omijaj szerokim łukiem te przybytki wylęgarni zła i chorób. Żyj zdrowo zgodnie z naturą.
Mój syn wraz z żoną mieszkają i pracują na terenie Niemic . Z konieczności przyjęli trzykrotne szczepienie i następnie oboje zachorowali na Omikron z wysoką gorączką, choć są ludźmi młodymi i na ogół zdrowymi.
To przed czym zabezpiecza ten preparat? Okrągłoziemcy obecnie twierdzą, że przed ciężkim przebiegiem COWID .Ale kto jest w stanie to udowodnić, skoro zaszczepieni też chorują i umierają. Wygląda mi to na okrutną zbrodnię.
Zmarł brat mojego dziadka. 84 lata... Od prawie 10 lat widać było pogorszenie zdrowia. Kilka lat temu 1 udar tydzień temu drugi. Przy przyjęciu na oddział wynik testu negatywny wczoraj kolejny test... Wynik pozytywny. Przewieziono do Tomaszowa gdzie zmarł. Akt zgonu ... Przyczyną covid. 12 tys zł dla szpitala wpadło.... Zapraszamy kolejnych
Koroparanoi cdn
...Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie seniorki, która czekała kilka godzin w karetce na przyjęcie do szpitala
Prokuratura w Radomiu umorzyła śledztwo ws. śmierci 88-latki, która kilka godzin czekała w karetce na przyjęcie do szpitala. W ocenie śledczych pracownicy pogotowia ratunkowego i szpitala postępowali zgodnie z obowiązującymi procedurami i nie przyczynili się do zgonu kobiety....
No wreszcie szpital podał godziny, kiedy co robi. Pojechałam kiedyś na nocną opiekę z bólem gardła, a pani pielęgniarka z pretensjami, że w środku nocy przyjeżdżam tylko z gardłem. Zrozumiałam to w ten sposób, że od 22:00 do 3:00 przyjmują być może z urwanymi kończynami, od 3 do 6 z wymiotami, od 6 do 10 to pewnie jakieś zawały, a dopiero w środku dnia można zgłosić się z bólem gardła. Bo przecież w końcu ludzie mają takie hobby, że chorzy przyjeżdżają w nocy na nocną opiekę, a w dzień to pewnie wylegują się na plaży na Majorce i dlatego nie mogą w dzień przyjechać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!