RTG działa tylko kilka godzin dziennie i tylko dla pacjentów szpitala. A laboratorium to 2 osoby robiące do 15.00 badania dla oddziałów. No naprawdę jest się czym chwalić.
Dałbym, ale nie mam bo wrzuciłem Jurkowi, skromne 30 baniek długu. , a Ci bardziej zorientowani unikają naszego szpitala, Dlaczego? Wolą do Tomaszowa jechać!
Chyba sielanka tego pana i jego bezczelne wypowiedzi, wreszcie dobiegną końca.
Dziękuję że przez ostatnie lata powiat piotrkowski dał radę i utrzymywał ze swoich pieniędzy NFZ. Mógł zamknąć a działa. Wydmuszka Ziemba jest winien temu że był kryzys że szpitalem
Nie fabryka, ale personel powinien bardziej przykładać się do pracy a nie tylko kawkę pić
Bardzo dobrze sobie poradzili,można było zamknąć i pacjenci by jeździli po całym województwie. A tak to jest szpital i można rodzić. Koszty są i onich się mówi nie sztuka jest ukrywać że jest dobrze i zacjagac następne kredyty. Teraz czas pomyśleć by przynieść te odziały na Rakowską i wtedy jest szansa by odzaly były rentowne. A przy takich nakładach jakie poniósł szpital Wojewódzki przejmując placówkę to trza pogratulować kondycji z wielkiego zaangażowania dyrekci jak i Urzędowi Marszałkowskiemu.
Pań Zięba to raczej niech się pakuje i do szkoły wróci podstawej w woli . Zobaczy co pis zrobił z nauczycielami
W tym szpitalu urodziłam Brajanka a teraz mieszkamy w domu nowym własnościowym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!