Nie polecam rodzic w Piotrkowie , po porodzie musiałam przespacerować sie do swojej sali . Tragedia ....
Nie polecam tego szpitala. To istna porazka. Ja urodzilam na styku zmian wiec byl pospiech nie wyczyscili nic I zaszyli. Juz prawie wachalam kwiatki od strony korzenia. Nie polecam
tylko żeby winda była dla wszystkich a nie tylko dla lekarzy i pielęgniarek
A lekarze już są? Ostatnio urodziła mi się córka i mamy obowiązkowe kontrole (wcześniak). Okulisty dziecięcego w Piotrkowie nie ma zatem trzeba iść prywatnie... i co powiecie? Żenada!!
Ja urodziłam 3 miesiące temu . Rewelacyjna opieka i zaskakująco dobre warunki. Także te komentarze negatywne to jakaś polityka chyba
Do mam które piszą, że jest w tym szpitalu super ,rodzi się cudownie itd.może tak jest kiedy jest wszystko dobrze i bez większych problemów, ale kiedy trzeba popracować to już kobieta i jej dziecko stają się problemem...urodziłam tam 3 razy i za każdym razem miałam nadzieję że coś będzie lepiej ,niestety nic z tego.ja już nic nie zmienię ale innym odradzam...
I co z tego ??
Jaka kobiety na porodówce mają warunki takie jak w Łódzkim Tranwaju !
Jednak obok drugiej w XXI wieku ,,,,,,,WSTYD !
A ja wprost przeciwnie urodziłam w tym szpitalu cudownego synka i jestem bardzo zadowolona z personelu medycznego a szczególnie z Pani Urszuli Tak oddanej położnej dzieki Niej poród przeszedł sprawnie a odbył się cesarska a tak na marginesie to całą ciążę przeżyłam przez NFZ i bez żadnych płatnych uslug pozdrawiam serdecznie wszystkie Matki - Matka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!