A to łaskę robiło miasto że użyczyło budynek pod przychodnie gdzie się leczymy ? Jakiś żart . Może jeszcze podatek szpital ma płacić żeby władza mediateki miała za co budować
Jakieś bzdury prezydent tu pisze , można śmiało napisać że manipulacja, co mają siòdemki czy wysoka do rzeczy toż to sprawy sprzed kilkunastu lat. Przychodnia z toruńskiej przeniesiona przy szpitalu i świetnie działa bo sama jestem pacjentka . Powiat jak widać wyremontował szpital pediatrii oddział super wygląda byłam z dzieckiem a co nasze władze miasta do tego dołożyły? Brakuje teraz tylko zeby powiat powiedział ze tylko swoich mieszkańców będzie obsługiwał ehhh wstyd pannę prezydencie
przecież to manipulacja miasta przychodnia z toruńskiej jest na próchnika, a siódemki to chyba sprzdane na początku 2000 roku, więc w 2012 juz tak było.
No i takiego mamy Prezydenta ......... potrafi tylko unikać odpowiedzialności, zganić na innych -to nie ja, to Łun- brak odpowiedzialności za prowadzoną kampanie wyborczą przez trzy kadencje, ponadto wizjonerstwo i brak realizmu.
Czy nam mieszkańcom potrzebny jest wizjoner - na pewno nie. Potrzebne jest realne podejście do życia i potrzeb miasta i mieszkańców. Co z rurą z Bełchatowa ...... obiecanki, cisza i brak poczucia odpowiedzialności. Kolejne pytania dotyczące kilkukrotnych modernizacji modernizacji oczyszczalni, ujęcia wody, ciepłownie .......itd.
Wizje tu nic nie poradzą, tu potrzebny jest realizm i brak kumoterstwa itd ......... MZGK to Sp-ka córka U.M.
Radne -doktory- to wy jako lekarze nie widzieliście w jakim stanie są szpitale, przychodnie, gab. zabie, cała infrastruktura ........ fachowcy czy laicy ? ? na koniec kadencji zauważają jaką ruiną jest miejska S.Z. ........ ukłony.
Czy opozycja zasiadająca w radzie miejskiej nie powinna w takim razie zawiadomić prokuraturę? Przecież tych dwóch panów robią sobie żarty z chorych ludzi.
Miasto umywa ręce, ale to przecież nie kto inny, jak radny Marek K. zgarnął chirurgię i rozruszniki, przyczynił się do upadku szpitala, a teraz cieszy się obłudnie z otwarcia jakiejś szczątkowej interny. Ciekawe, czy szpital w ogóle dotrwa do jej otwarcia....
To dalszy ciąg kabaretu w tej sprawie. To pokazuje , że dojna zmiana nie radzi sobie dosłownie z niczym, jedynie z czym sobie radzi to rozdawanie 500+ i 300+ podwyżki dla posłów w listopadzie 2017 roku. Szlachcic radziwił gdzie ma służbę zdrowia wszyscy widzą. Pisowce chcą zreformować orzecznictwo rentowe aby ograniczyć ilość rencistów i tym samym pacjentów. To też pokazuje ,że sytuacja miast tzw grodzkich to porażka, w jednym powiecie rządzi dwóch ludzi Prezydent Miasta i Starosta. A CIEMNOTA nie może zrozumieć jednego, uporządkowanie tych problemów zależy od aktualnie rządzących, czyli decyzji centralnych, większości parlamentarnej czyli PISU. Tym się charakteryzuje zacofanie ,ludzie myślą,Chojniak,Cubała są za coś odpowiedzialni, a to wielka ściema. Nie wiem dlaczego tak trudno to pojąć, wystarczy wrócić do sytuacji przed wyborami co trąbili i bełkotali pisowcy, niech tylko to wprowadzą i będzie ciemny lud uszczęśliwiony?
Zobaczymy, jak się to wszystko skończy. Kto poniesie konsekwencje głupiej, niepotrzebnej reformy szpitala. Wojtysiak i Cubała? Niestety tylko chorzy.
Za to w Czarnocinie właśnie ruszyła rehabilitacja powiat o swoich dba ciekawe ?
Ciekaw jestem kto jeszcze za nimi zagłosuje , a i radni powiatowi do wymiany natychmiast-myślą o swoich stołkach, o stołkach rodzin i kolesi-jazda z nimi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!