Przetarg na jedną karetkę... Widzę, że nie pomyśleli, by zrobić od razu na 4-5 karetek, jest wtedy możliwość uzyskania dużo lepszych warunków finansowych, w tym możliwości spłaty. To nie, będą po jednej kareteczce przetargi robić, paranoja.
Powiedz to tęgim głowom, które w UM decydują o zwężeniach ulic przy okazji remontów!
Wielki czas na wymianę tych zdezelowanych karetek.
No a kto płaci za karetki???
Szpital? Narodowe Formacje Zabijania? Miasto???....
Pieszczoszek się raduje
kiedy sejm mu przytakuje.
Pieszczoszek nas z tej miłości na śmierć zagłaszcze.
http://sklave.manifo.com/galeria
proponuję wypożyczać karawany z przedsiębiorstw pogrzebowych - one maja mercedesy - będzie zdecydowanie taniej i ładniej, z firankami i falbankami, ...
Czyli wielkimi krokami zbliża się prywatyzacja.
Ciekawa jestem czy karetka będzie kupiona zza biurka czy decyzję podejmie ktoś kto się naprawdę zna bo w tym szpitalu to różnie bywało.
Niech zgadnę - pracownicy o podwyżkach mogą zapomnieć. Mimo, że dojeżdżam do Łodzi to i tak mam zostaje mi więcej ok 1000 (po waszych obniżkach pensji). Wiem, że w niektórych szpitalach w Łodzi są miejsca dla pielęgniarek. Wystarczy tylko trochę odwagi.
Wielki czas na wymianę tych zdezelowanych karetek....Zdezelowany to ty masz mózg chyba,karetki sa zadbane tylko poprostu maja juz spory przebieg,i z tego powodu zdarzaja sie awarie.
Popieram koleżankę pielęgniarkę, trzeba tylko chcieć i można pracować za całkiem inną pensję. Co do sukcesywnego wymieniania taboru - owszem trzeba go wymieniać, gdyż doświadczonym kierowcom podziękowano. Większość pozostałych wie tylko gdzie jest pedał gazu, hamulec, kierownica i nieodzowne sygnały. Dawniej karetki miały znacznie większe przebiegi i były wciąż sprawne - dziwne? Apel p. dyrektora do kierowców jak najbardziej wskazany - ludzie uważajcie na karetki, bo one niekoniecznie uważają na was. Zapewne liczy się każda sekunda, gdy w grę wchodzi ludzkie życie. Ale nie jest sztuką jechać, sztuką jest dojechać - bezpiecznie!
Szpital ma same Renaulty, zdjęcie jest trochę mylące. Sklave ty to się leczysz gdzieś?
Oboz pracy bedzie prywatyzowany od 2013 dlatego teraz trzeba kupic wszytko co sie da za panstwowe.... Dziki zachod bedzie od nowego roku... a co do karetek... szkoda gadac:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!