metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PEPSI ~PEPSI (Gość)28.10.2010 13:10

ten szpital nie spełnia podstawowych standardów na Białorusi a co dopiero w Polsce

00

ja ~ja (Gość)28.10.2010 13:49

Nie szata zdobi człowieka ... i nie nowa farba szpital .a co do pracy personelu... to koszmar można usłyszec na pomocy doraznej np.; TO NIE DLA NAS TEN PRZYPADEK ... i rózne takie tam

00

pankracy ~pankracy (Gość)28.10.2010 16:22

jasne że najlepszy, ale pod względem humoru. To jest jedyny szpital który śmieje się z pacjenta z pękniętym kręgosłupem i odsyła go do domu. Jedyny szpital gdzie obudzenie lekarza wiąże się z frustracją i nerwami przelewanymi na pacjenta. Jedyny szpital gdzie pojedyncze jednostki piastują po kilka stanowisk. Gdzie interes przedkładany jest nad zdrowie chorych.
nic dodać nic ująć.

00

anty ~anty (Gość)28.10.2010 23:27

A czy teraz ten średni personel będzie dobrze traktowany przez dyrekcję?
Może dyrekcja zauważy, że poza lekarzami są też inne grupy zawodowe.
No ale z tą jakością to Pan dyrektor pojechał po całości. Przecież coraz bardziej błahe przypadki wysyłane sa do innych szpitali.

00

P51 ~P51 (Gość)29.10.2010 08:52

"...ankiety,na podstawie których tworzony jest ranking,wysyłane są do wszystkich szpitali..."
Czyli,rozumiem,że "szpital",czyli jego kierownictwo wypełnia ankietę...?
No to sie nie dziwię,że ranking coraz lepszy.Papier przyjmie wszystko...;-)
Moim zdaniem szpital taki jak inne, z wyeksploatowanym sprzętem i tomografem z innej epoki-wręcz muzealnym...
Szału nie ma...
Za to dyrektor.... uuuu, najlepszy na świecie ;-)

00

eriugh ~eriugh (Gość)01.11.2010 20:29

zawsze pisze i mówi sie o lekarzach a ratownik to co sługa lekarza czy co ???????????
to tez człowiek a lepiej zrobi od nie jednego lekarza
lekarz dostaje podwyzke kilkaset zł a ratownikowi zabiera sie pieniadze które mu sie nalezą

00

aaaaaaaaaaaaa ~aaaaaaaaaaaaa (Gość)01.11.2010 20:30

mówi sie ze pogotowie przynosi straty a tu awans o 30 oczek kto tu ma racje

00

ja ~ja (Gość)03.11.2010 11:31

"eriugh" napisał(a):
zawsze pisze i mówi sie o lekarzach a ratownik to co sługa lekarza czy co ???????????
to

I TU POPIERAm ! ratownicy odwalają kawał dobrej roboty !!!a o nich jakoś się nie mówi to smutne :(

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat