Super zobaczyć ludzi w maseczkach- już dawno nikogo nie widziałam !
A Janik za kogo tam robi?
Za speca od zarządzania placówkami medycznymi?
Gdzie ma tych swoich wyznawców których ściągnął ostatnio pod urząd?
Dziwnym trafem tam się jakoś nie pchał do zdjęć, a tutaj jest lansik bo "coś partia rządząca załatwiła dla mieszkańców"
Czy ktoś wie, kto jest nowym ordynatorem oddziału dziecięcego? I którzy lekarze zostali? Część podobno przeszła do Radomska, tak mówiły władze tamtego miasta
No jasne, jak jest otwarcie to jest i Zięba. A gdzie był wcześniej? Szpital miał problemy już wcześniej, ale wtedy Zięba otwierał parking na Wolborskiej.
Panie Starosto bardzo dobra decyzja, ludzie mają pracę (ogromny szacunek dla personelu), a Ziemba mógł już dawno tak zrobić jak teraz, a nie jaki on jest dobry, a powiat zły. Robi ludziom wodę z mózgu. Wiem bardzo dobrze, że od bardzo dawna była mowa, że szpital będzie podlegał pod rakowską. Jeszcze za czasów Konieczki. W dzisiejszych czasach i tak by szpital nie przetrwał,. Tak był by np. ZOL.
Sami spartolili, sami się chwalą, że naprawili. Szczyt hipokryzji, szanowni państwo z województwa.
Do Prawde ci powie (Gość). każdy ma prawo do głosu, ale trochę mijasz się z prawdą. Piszę bo na 100% wiem
Jak widzę Macierewicza, to jestem spokojny, że wszystko działa należycie i na wszystko są dowody.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!