15 tys. co to jest dla nich 4 wieksze koperty i kara zaplacona :))))
Ale mi afera. Takich kar (i dużo wyższych też) to szpitale płacą NFZ-owi po kilkanaście na rok. Nawet nie byłoby sensu o tym pisać w prasie za każdym razem. Nie szpitale są winne, tylko patologiczna organizacja służby zdrowia.
Panie Dyrektorze proszę te pieniążki wyłożyć z własnej kieszonki.
Ciekawe czy Pan dyrektor zapłaci tą karę z własnej kieszeni czy kasy szpitala? Jak myślicie?
pan konieczko ma czym zapłacić za własny / kosztowny w skutkach dla szpitala błąd, pytanie czy ma honor / chociaż o to nie ma co podejrzewać pana konieczke
http://www.epiotrkow.pl/news/Sprawdz-czy-twoj-radny-ma-dolary-pod-poduszka,21828,3
Protest nic nie da robotnika w tym "wolnym kraju ma się za nic " jesteśmy "olewani przez Rząd. Czy P51 to pracownik szpitala? a ja zapytam tak, gdyby to była matka jednego z lekarzy dyżurnych lub tata a tak mogło by być czy reakcja była by taka sama. Ja mam 60 lat i w szpitalu na Roosevelta też usłyszałam, że jestem 20 lat po gwarancji więc o czym mowa. Szkoda naszych pieniędzy na tzw. opiekę zdrowotną a emeryci też ją płacą więc jak wymrą to z najniższej nie utrzyma się ZUS a tym bardziej NFZ.
Po prostu pomógł, bezinteresownie, bez obietnicy lub przyjęcia jakiejkolwiek korzyści. Dziennikarze zabawili się i tyle. Zniszczyć można każdego, pomóc komuś trzeba się bardziej postarać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!