A najwięcej do tej reakredytacji przyczynili się widoczni na zdjęciu Błaszczyński i Chycki.
Czy Pani Elżbieta Jaworowicz została poinformowana ?????Czy skargi pacjentów są ewidencjonowane?
osobiscie tego szpitala nie polecam nikomu,tak jak ostatnio mi pomogli to koszmar ,jedynie nie potrebnie tam czas zmarnowalem siedząc 5 godz. i tym samy stanie mnie wypuscili co przyszlem ze skierowaniem ,to skandal ,lekarze sa tak zarozumiali i wszech wiedzacy i nie chca sluchac pacjenta ,ja wiecej tam nie pojde po pomoc
Szanowny pan "przyszłem" przyszedł jak widać z gotowym scenariuszem postępowania i gotowym rozpoznaniem i ustalonymi dalszymi wskazaniami. A tutaj nikt w to nie uwierzył i wysłał szanownego do domu. I dalej żyje... Fascynujące...
Trzeba napisać do TVP,niech przyjadą i spytają o opinie pacjentów.
a szczególnie standardy podtrzymane przez panią ordynator oddziału neurologi,która bez ceregieli proponuje wręczenie łapówek.
Śmiech na sali ,że ta wykańczalnia ludzi otrzymała taki certyfikat.
Przecież każdy wie że to początek końca bo zamierzają go odwołać i stad te skecze
I to czymprędzej! Oni uwielbiają bić pianę i kochają sensacje. Niczego nie załatwią poza wkurzeniem paru osób.
To najlepszy sposób na poznanie "prawdy" o medycynie ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!