Zastanawiam się czy to mentalność piotrkowian czy mentalność POLAKA sprawia, że po prostu WSZYSTKO trzeba KRYTYKOWAĆ??? Szpital pozyskał coś dla nas wszystkich, ciekawe jak będziecie mówić, kiedy sami bądź Wasze rodziny będą potrzebowały z nich skorzystać...
Ten szpital to porażka wiem coś o tym jak oni mają człowieka leczyć jak nie potrafią prawidłowej diagnozy postawić tu się leczy pacjenta objawowo a przyczyny się nie próbuje nawet ustalić i jak to pani doktor powiedziała tu mają unijne standardy. Pytanie gdzie chyba tylko na papierze
Ten wasz szpital to ma bardzo zła opinie. Pielęgniarki tylko kokietują nie umyją chorego leżącego. A lekarze żal mówić. Oby się nie dostać do tej wykanczalni
Ten szpital z powodu swojego wieku i stanu zakażenia obiektu, dawno już powinien zostać zburzony a na jego miejsce powinien być zbudowany nowy szpital. Ale jak widać na budowę szpitali stać było tylko dawną złą komunę. Nowa dobra komuna potrafi tylko trwać i kraść.
Kiedy skończy się palenie papierosów na oddziałach panie dyrektorze przez personel i pacjentów? Niektórzy to myślą,że mają palarnię.Tam leżą ludzie chorzy min. cierpiący na nudności,mają wymioty.Nie można normalnie wejść do toalety bez odczekania by wywietrzało.Gdzie są czujki?Jak działają? Leżałem na szczęście tylko 3 dni ale zdążyłem zauważyć wiele nieprawidłowości! Opieka lek. w miarę. Mało przekazują informacji choremu.Trzeba zadawać wiele pytań by coś usłyszeć. Obok mnie leżał pan Jan. Starszy pan,który sam nie podnosił się, 3 razy dziennie posiłek,3 razy dziennie przy okazji posiłku dostał picie.Toaleta?Rano,wieczorem zmiana pampersa i pościeli.Nikt nie przyniósł miski z wodą by go umyć.Leżał już jak przyszedłem,został jak wychodziłem. Nie wszyscy są chodzący tak jak ja. Do tego koronawirus ,zakaz odwiedzin a tak zawsze rodzina coś zrobi przy chorym. Straszne ! R. S.
Prezydent na 2 kadencje, dyrektor szpitala jak Putin - dozgonnie !??
I co z tego skoro odsyłają do innych szpitali ten szpital to tragedia
Szpital którego właścicielem jest, no właśnie WOJEWÓDZTWO, czyli Urząd Marszałkowski, pozyskał od Urzędu Marszałkowskiego dofinansowanie na windę? To wygląda tak, np: "Kaziu" dofinansowuje spółkę, w której ma 100% udziałów, i się tym chwalił, no fajnie. Mi się podoba - super!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!