Zgłoście się do radnego Kaźmierczaka przyjeżdża do niego i nie boi się epidemii. Rzemieślnicza 15..
Niech płacą mniej ale wszyscy musząotrzymywac paragony z kas fiskalnych sprawdzc im faktury i w kazdy wtorek i piatekkontrola skarbowki bo to cwaniacy i nabijaja sobie kasę !!
Czytając uchwałę to ładnie wygląda.bo co to za podwyżka.ale przenieść to na metry to wychodzi 50 zł drożej plus za samochód 50.czyli 100 zł.a rezerwacja miesięczna gdzie.paliwo.czyli na dzień dobry 100 zł kosztow
Jeśli kupcy odjada swoimi samochodami i postawią je wokół targowiska to gdzie niby klienci mają parkować? Pod urzędem?
Ten Karol jest niesamowity.I pomyśleć ze był przedsiębiorcą.Zacny człowiek.
przez 12 lat tylko złotówka drożej ? większość rzeczy w tym czasie więcej zdrożała. niech się cieszą że tylko tyle...
Brawo Panie Karolu wreszcie ktoś w tym mieście stara się zaprowadzić ład i porządek
A po wypakowaniu towaru kupcy prze parkują auto gdzie? Dość- mam garaż na Mieszka I i nie mogę z niego korzystać , bo kupcy szanowni zastawiają mi dostęp do garażu ! Jak można być takim bezmózgiem! Zamknąć ten handel i wtedy może będzie można swobodnie podjechać do własnego bloku i korzystać z garażu !
ON i tak NIE będzie z wami gadać bezpośrednio, bo się boi ludzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!