Moze tak powiem to ocenzurowane:
1. Moim zdaniem szanowna dyrekcja nie jest uczciwa i zle sie prowadzi
Biedne dzieci, które mają takich rodziców co posyłają ich do takich szkół.
Najbardziej mnie dziwi ze ich starzy (wiekszosc patologiczne rodziny) PLACA za te szkole... Jak to mozliwe... Dyrekcja
Szok. Szkoła rewelacja! Szkoda, że za moich czasów takich nie było ;)
Mało wiecie a dużo mówicie!!!To świadczy o waszym ograniczeniu umysłowym !!!Poza tym naprawdę obrażacie niewinnych ludzi.Najwięcej do powiedzenia mają ci co zajmują się plotkami!!!Nie uczycie się tam ani nie pracujecie wiec japa!!!
Nieznacie życia!!!! jeśli niewiecia jak jest na prawde to sie nieodzywajcie... wienc zajmijcie sie sobą i swoim życiem...
cisza ci co nie wiedzia co sie dzieje w tej szkole wiec cicho [...]
Tom, ARTI:
nie znacie sie to sie nie odzywajcie, wlasnie pieknie sie zblazniliscie bo jestem bliskim znajomym byłego (na szczescie) pracownika szkoły i ogarnia mnie pusty śmiech na widok waszych komentarzy!
A w to co w Rawicie sie wyprawia i tak nie bylibyscie w stanie uwierzyc więc nie zamierzam się rozpisywać.
Ja jestm tam na codzień i jak masz znajomych
~adriano263 ~Muchozol 23-a skąd Wy możecie wiedzieć co się tam dzieje??!!!chodzicie tam a może chodziliście tam do szkoły,co??hahaha pewnie ktoś Wam głupot nagadał,a Wy teraz piszecie te głupoty!!!Dla mnie jesteście śmieszni i ten były pracownik szkoły RAWITY też.W czyimś oku zadrę znajdziecie,a w swoim kłody nie potraficie dostrzec.Nic nie wiecie o uczniach tej szkoły i jesteście dalecy od poznania..."Trudna" młodzież nie musi być od razu najgorsza!A co do Pani Dyrektor tej szkoły:NIKT TEJ MŁODZIEŻY NIE POTRAFIŁ POMÓC W ŻADEN SPOSÓB,TYLKO ONA JEDNA WYCIĄGNĘŁA DO NICH POMOCNĄ DŁOŃ!!Szkoła ma również dobrą opinię.Wy patrzycie tylko z tej złej strony....bo tak jest dla Was najprościej!Łatwiej jest krytykować...,ale dostrzec pozytywne strony wymagałoby zapewne zbyt wiele wysiłku od Was,prawda?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!