W każdym niemal?Tyle, że ja bym odwróciła te proporcje. 15 minut pracy i 45 minut dłubania w nosie. Ojjj Pietrek, na moje oko chyba nie za bardzo Ci w tej szkole szło i teraz całą frustrację przelewasz na nauczycieli. A trzeba było się po prostu uczyć.
Dowiedziemy, że Pietrek chadzał do szkoły okrężną drogą:
"Wiesz co panie ? jak bys byl taki madry jak tu sie wypowiadasz to bys wiedzial i sprawdzil w moim profilu od kiedy jestem zarejstrowany. Ale nie jestes taki madry jakiego udajesz. I caly czas wypowiadam sie pod jedna nazwa. Jak bys nie zauważył. I jednak nie jestes taki madry bo przerwy sa po 10 minut 15 i obiadowa 20. Chyba chodziles do szkoly ale do specjalnej i tam byly tylko po 10"
Nawet nie chce mi się tych baboli zliczać. Spójniki w lesie, ortografia w lesie, gramatyka w lesie. Słowem: DWÓJA. Pietrek do kozy uczyć się!
Chyba co innego nie działa. Takie coś w górnej części ciała, omawiane niejednokrotnie na lekcjach biologii, używane nieustannie podczas uciążliwego procesu uczenia, pomocne w zapamiętywaniu nowych informacji...
Roma podejrzewam, że jesteś nauczycielką polskiego? Choć teraz podobno dwójka to nie najgorsza ocena. Dobrze, że nie dostał JEDYNKI. :-)
Pietrek do szkoły chodził ale podczas swej długoletniej edukacji miał do czynienia z samymi niedouczonymi n-a-c-z-c-i-e-a-m-i, którzy tak jak pisze Roma wysyłają ucznia do kozy i ucz się biedaku sam. A od czego wy n-a u c-z-y-c-e-l-e jesteście? To co, uczeń ma się uczyć sam ? A za co wam płacą? Pietrek trzymaj się!
Masz szczęście ROMA że nie wstałem dzisiaj lewą nogą.Już nawet tekst napisałem,........dałem sobie jednak spokój.
No, chciałbym za 10 miechów z przerwami na świeta i inne okolicznosci zarabiac trojeczke, a z nadgodzinami jeszcze wiecej. nie placzcie belfry, nie placzcie, tylko do roboty.
Proszę nie szerzyć plotek! Ciekawe, który nauczyciel zarabia ponad 3000 zł.
"Roma' napisał: "Chyba co innego nie działa. Takie coś w górnej części ciała, omawiane niejednokrotnie na lekcjach biologii, używane nieustannie podczas uciążliwego procesu uczenia, pomocne w zapamiętywaniu nowych informacji..."
Roma nie wstydź się powiedz co to jest. A może sama nie wiesz co to, bo właśnie u ciebie to coś nie działa? :)
A czy zarejestrowanie profilu podnosi status społeczny lub intelektualny? Nie mam czasu i ochoty na takie pierdoły.
Wiesz, wiem dobrze jakie są przerwy, a w szkole osiągnąłem o wiele więcej niż Ty przez całe marne życie. A za ostatnie zdanie w realu dostałbyś w zęby. Proszę moderatora o usunięcie tego zdania, albo o dane pana Pietrka.
Wracając do meritum: Pietrku - idź do szkoły uczyć i żyj jak panisko!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!