metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
naucz. ~naucz. (Gość)12.03.2014 11:27

Komentarz do zdjęć jest "bardzo czytelny". Czy nie można było tego tekstu trochę "ocieplić"? Wiadać ,że pisał go jakiś wojskowy "specjalista" od kontaktów z mediami. Przecież to mają czytać ludzie ,którzy z wojskiem nie mają nic wspólnego.

10

nieuk ~nieuk (Gość)12.03.2014 16:32

"naucz." napisał(a):
Komentarz do zdjęć jest "bardzo czytelny". Czy nie można było tego tekstu trochę "ocieplić"? Wiadać ,że pisał go jakiś wojskowy "specjalista" od kontaktów z mediami. Przecież to mają czytać ludzie ,którzy z wojskiem nie mają nic wspólnego.

Ja nie mam kontaktu z naucz.,pisz wyrażnie,albo wcale

01

luzik ~luzik (Gość)13.03.2014 09:50

Pogodzę naucz. z nieukiem.
Te manewry potrzebne są nam jak zającowi dzwonek. Trepy opublikowały komunikat, żeby pokazać, że my są zwarci i gotowi, a jak przyjdzie co do czego to nie tylko obronimy ojczyznę, ale i pogonimy nieprzyjaciela na zbity pysk (to ten kontratak). Kto wie, gdzie się wtedy zatrzyma dzielna polska armia - może dopiero na Krymie?
Publikując ten komunikat trepy zapewne liczyły na to, że Ruskie (oj, przepraszam: potencjalni napastnicy) na wieść o manewrach narąbią w gacie.
Ciekawe, gdyby przyszło co do czego, to czyje gacie byłyby pełne?

10

krzychna ~krzychna (Gość)15.03.2014 23:28

Zaliczyłem tam 2 poligony Wiosenny przez 2 tygodnie i Jesienny przez miesiąc.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat