ręce opadają jak się czyta takie bohomazy.
Pomysł bardzo dobry. Myślę, że rodzące będą czuły się bezpieczniej w szpitalu. I jak pójdą rodzić to już jakby nie było do znanego miejsca. A to duży komfort. Czekam na taka szkołę i więcej informacji na ten temat.
Nie tylko szkoła rodzenia by się przydała...
Do szkoly rodzenia trafiliśmy przypadkiem gdy doczytałam na stronie szpitala że takowa powstaje. Byliśmy na pierwszej edycji jako grupa dodatkowa bo było wiele chętnych. Trafiliśmy na super grupę,4 pary, wspaniala i bardzo kompetentna prowadząca, która stworzyła nam miłą, przyjacielską atmosferę, przekazała nam fachową wiedzę na jakże ważne dla nas tematy! Poznaliśmy szpital,oddział ginekologiczny, porodówkę i oddział noworodkowy, położne, pielęgniarki, lekarzy. Dzięki temu gdy przyszla "godzina zero " narodzin mojego syna wiedzieliśmy gdzie sue ydac u gdzie po kolei trafimy. Całe piętro położnicze na najwyzszym poziomie to taki szpital w leśnej górze.
Serdecznie polecam wszystkim młodym rodzicom szkołę rodzenia która prowadzi Pani Ania, można się wiele dowiedzieć i nauczyć a gdy juz traficie na noworodki Pani Ania nauczy Was jak karmić, bo jest certyfikowanym doradcą laktacyjną.
Cały ten okres począwszy od szkoły rodzenia, po pobyt w szpitalu to cudowne dla nas doświadczenie, wszystkim będę polecać!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!