To nie szkoła, tylko jakiś koszmar! Spędziłam tam najgorsze lata życia, znęcali się nade mną zarówno uczniowie jak i nauczyciele. Wobec niektórych uczniów totalna bezkarność tylko dlatego że startują w zawodach sportowych, nie mówią już o braku jakichkolwiek konsekwencji u nauczycieli, zwłaszcza tych od WF-u. Wątpię żeby przez te niecałe 3 lata cokolwiek się zmieniło ;(
naprawde super szkola,bardzo milo wspominam moja wychowawczynie Pania Krystyne Pelc i Pania Danute Grześkiewicz od Historii.Na zdięciu widze tez Pana od matematyki P.Pietras:-)
Po przeczytaniu wszystkich postów odnoszę słuszne wrażenie, że piszący na tym forum to dzieciaki z PRL-u.
Super szkoła,super wspomnienia z nią związane ,tylko nikogo nie poznałem na tych zdjeciach,szkoda.Pani Rutkowska to moja wychowawczyni,pani Pelc uczyła polskiego,Dłubak rosyjskiego,Majos matmy,Maciejewicz techniki,Haładaj trenował mnie zapasów,od muzy była pani......?,plastyki Stojanow,gegra z dyr.Hermanem wiecej nie pamietam szkoda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!