jewsli ma byc takie glosowanie tejne to juz gory wiadomo ze nic z tym nie zrobia i bedzie jak było
Człowieku jeżeli masz choć trochę honoru to podaj się do dymisji.
Jeżeli radni nie zagłosują za odwołaniem tego pana to mieszkańcy Piotrkowa nie powinni zagłosować na tych radnych w przyszłych wyborach. Cała Polska się z nas śmieje z powodu wyczynu jednego człowieka!
Bambaryła uczy moralności wraz z towarzyszami z ,,Psisu".To dopiero ekipa się zebrała.
,,Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" opozycja ma radochę .Czy ten człowiek oprócz tego że zasnął zrobił lub powiedział coś nie stosownego? Pewnie że mógł nie przychodzić na śpiewanie,ale robicie z igły widły.Szczególnie robią to osoby które chcą mieć swoje 5 minut i to wszystko.Miernoty zamieniają się w wilkołaki, które czują krew.Byłem śpiewałem incydentu żadnego nie widziałem.Dowiedziałem się dopiero dwa dni po koncercie że ktoś ośmielił się zasnąć
Gdyby miał trochę honoru to sam by się podał do dymisji, a nie czekał na "ruch kolegów". Nawet mógłby z tej całej farsy wyjść z twarzą.
Składać sobie mogą. A Pan Gajda też powinien złożyć mandat radnego, bo jego wulgarny język podczas sesji tez nie przystoi godności radnego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!