https://osp.pl/artykuly/potrzebna-krew-dla-strazaka-po-wypadku-mozna-oddac-kazda-grupe,17825/
Przestańcie pisać głupie komentarze lepiej Się pomodlcie za Poszkodowanych Grzesiek walcz.
Osoby ranne podróżujące busem lub ich rodzinę proszę o kontakt wroblek.a@wp.pl
Sposób zabezpieczania robót drogowych w Polsce to istna pieprz.....prowizorka..W tak dużym natężeniu robót i zdarzeniach dróg powinny być ustawione betonowe bariery odgradzajace pasy ruchu A nie jakieś plastikowe potykacze..nikt nie dba
O bezpieczeństwo podróżnych potrafią tylko znaki ustawiać i to zazwyczaj w sposób nieczytelny ..czy tu w Piotrkowie czy na remontowanej drodze do Warszawy gdzie była taka prowizorka że w życiu takiego bałaganu nie widziałem A jeżdżę jako kierowca zawodowy.
Dla wyjaśnienia dla tych, którzy coś słyszeli tylko nie wiedzą gdzie..... Bus tak zwana DOKA posiadał 3 miejsca z przodu i 4 miejsca z tyłu co daje razem 7 miejsc + kierowca z ciężarówki, który jechał sam. Sześć osób zostało zabranych w trybie pilnym a dwie osoby poruszały się o własnych siłach z drobnymi otarciami. Pojechali oczywiście również na SOR w celu badań kontrolnych. Byłem, widziałem chodziaz niektórych poszkodowanych wolałbym nie widzieć ...
Jeśli nie wiecie jaka była prawda to się nie wypowiadanie....każdy tylko dużo gada a może zostawcie się w ich sytuacji!!!
Jeżdżą jak idioci, bez krzty pomyślunki i takie są właśnie efekty. Jaka musiała być prędkość, jeśli częśWjazd na rondo dostawczaka jest zmiażdżona i przestała właściwie istnieć. Ale to póki co początek. Zacznie się dopiero, gdy powstanie tzw. największe tymczasowe rondo, po wyburzeniu wiaduktu na Bełchatów. Cztery najbardziej oblegane kierunki - wjazd do Piotrkowa, wyjazd na Sieradz i Wrocław +trasa na Warszawę, łódź i na Katowice. Żeby wjechać na to rondo ludzie będą łamać przepisy. Bo inaczej się nie da. Stłuczki będą kilka razy dziennie. A jak dojdzie do zderzenia jak to dzisiejsze, to nawet helikopter nie wyląduje. Czy ktoś o tym myśli planując budowę autostrady? Nie, bo po co. Żal tylko ludzi, którzy przez brak wyobraźni GDDKiA ucierpią, a może i stracą życie..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!