Komedii ciąg dalszy.Zaczynają się przygotowania drużyny Piotrcovii do nowego sezonu,a trener Rozmiarek nie ma podpisanego kontraktu.W zespole mamy 6 nowych zawodniczek,a cały ciężar gry i tak spadnie na barki Agaty i bramkarek.Ciężko będzie,ale i tak daję więcej szans na utrzymanie dziewczynom niż chłopakom z Piotrkowianina.
Ten transfer to kabaret i to w dodatku kiepski.Wartośc tych panienek jest niewielka a koszty trzeba ponieść. Jeżeli jedynym kryterium była"ambicja" to gratuluje genialnego pomysłu. Czas zweryfikuje ten pomysł sekcji która ma długi jak z Piotrkowa do Serbinowa ale.....
Nie mogłam się już doczekać tych pop....nich komentarzy, powiem szczerze w tym mieście są tylko zakompleksieni ludzie za ekranem kompa. Czego wy narzekacie, w 2011 transfery były zagraniczne i obiecanki medali i nic nie wyszło. Skoro klub ma małą kasę to ściągnął dziewczyny za które nie zapłaci innym klubom, a i ich zarobki zapewne są dużo mniejsze, bo to młode dziewczyny. Jak widziałam na treningu to przynajmniej średnia wzrostowa się poprawiła, a i dziewczyny prezentują się dobrze pod względem nie tylko wzrostowym ale ogólnej budowy i urody. Do ocen transferów poczekała bym do ligi, a nie na dzień dobry obrzucać dziewczyny błotem. Ja to jestem ciekawa co pokaże Pan Rozmiarek bo teraz trzeba pokazać kunszt trenerski, a nie peplać głupoty. Do zakompleksionych jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to zamilknijcie. To jest zespół z waszego miasta, na zachodzie to by wszyscy wpierali klub, taka nasza polska kultura.
Przeczytaj oko dokładnie moją wypowiedź i powiedz,kto obrzuca błotem nowe zawodniczki.Transfery są takie,na ile stać klub.To,że są długi w klubie,to też nie nowina.To,że ciężar gry spadnie na Agatę i nasze bramkarki,to też obrażanie kogoś.Do pana trenera Rozmiarka nic nie mam.Chodzi tylko o to,że budowanie drużyny rozpoczyna się od osoby trenera,a nie ściąga się zawodniczki i na koniec dopiero trener.Powiedz mi,w którym klubie profesjonalnym,zatrudnia się trenera 16 lipca?
To nie dotyczyło twojej wypowiedzi a ADA, co do budowania drużyny też bym się zgodziła z tobą, ale nie do końca. Zauważ jaki Heniu ma stosunek do tego wszystkiego. Jak czytam dzisiejszą wypowiedź, że gramy tylko o utrzymanie to co zawodniczki moga sobie pomyśleć zawsze stawia się wyższy cel i nie mówie tu o medalu ale o 8-7 miejsce jest w zasięgu. Pociągne ten wuzek, kto mu każe, ale jaki prezes taki trener. Dobrali sie panowie.
Dziwczyny olejcie jego głupie gatki, grajcie swoje i rozwijajcie się. Pokażcie że gów...no się zna na trenerce, skoro zakłada że będziecie walczyć o utrzymanie. Do boju dziewczyny.
Przed poprzednim sezonem celem bym medal - jak się skończyło? Mamy skład, jaki mamy, ale kibice to 8 zawodnik i damy radę!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!