A skąd wiadomo czy ktoś ma wirusa? To do osoby ktora napisała że maseczki powinny nosić tylko osoby z wirusem
A nie wiecie nic o sytuacji w powiecie radomszczanskim. U nas zero informacji o zachorowaniach. Dzis w pracy uslyszalam ze nie ma sie co przejmowac zachorowaniami w łódzkim bo w Radomsku jeszcze nikt nie choruje. NO BO JAKBY CHOROWAL KTOS TO BYLO BY GLOSNO NA TEN TEMAT. Takie tlumaczenie :(
Siedzę od kilku dni w domu,na całe szczęście pracodawca pozwolił mi pracować zdalnie. Dziś 6.30 pomyslalem wyskocze po chleb i kilka rzeczy które się powoli kończą. Pierwszy sklep oczywiscie po dwie osoby wchodzimy,wszystko ok ale nie kupiłem wszystkiego więc mam drugi obok A tam pilnuje go kilku panów już po 100 Wiśniowski i piwie zaznaczam jest 6.50. Wchodzę A tam następnych kilku panów po 100 I piwo. Wygladaja jak by nie trzezwieli, kaszla,psikaja mam nadzieję że nie roznosza. Szacunek dla Pani za kasa.
W Tomaszowie Mazowieckim ponoć oddział wewnętrzny poddany kwarantannie.... Ktoś coś wie???
Właśnie nic nie piszą o Radomsku. Cisza przed burza? I jeszcze jedno paniw w sklepach powinny bardziej dbać o przestrzeganie chigieny byłam ostatnio w Lewiatanie pani rozkładała towar miała rękawiczki Chodzila po sklepie zbierała opakowania a ciort wie co wcześniej robiła w tych rękawiczkach a na koniec w tych samych rękawiczkach nakładała mrożone ryby klientowi to się nazywa oszczędność i przestrzeganie chigieny i tak jest praktycznie w każdym spozywczaku nie zmieniają rękawiczek tylko wszystko robią w jednych Masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!