Właśnie nic nie piszą o Radomsku. Cisza przed burza? I jeszcze jedno paniw w sklepach powinny bardziej dbać o przestrzeganie chigieny byłam ostatnio w Lewiatanie pani rozkładała towar miała rękawiczki Chodzila po sklepie zbierała opakowania a ciort wie co wcześniej robiła w tych rękawiczkach a na koniec w tych samych rękawiczkach nakładała mrożone ryby klientowi to się nazywa oszczędność i przestrzeganie chigieny i tak jest praktycznie w każdym spozywczaku nie zmieniają rękawiczek tylko wszystko robią w jednych Masakra
W Tomaszowie Mazowieckim ponoć oddział wewnętrzny poddany kwarantannie.... Ktoś coś wie???
Siedzę od kilku dni w domu,na całe szczęście pracodawca pozwolił mi pracować zdalnie. Dziś 6.30 pomyslalem wyskocze po chleb i kilka rzeczy które się powoli kończą. Pierwszy sklep oczywiscie po dwie osoby wchodzimy,wszystko ok ale nie kupiłem wszystkiego więc mam drugi obok A tam pilnuje go kilku panów już po 100 Wiśniowski i piwie zaznaczam jest 6.50. Wchodzę A tam następnych kilku panów po 100 I piwo. Wygladaja jak by nie trzezwieli, kaszla,psikaja mam nadzieję że nie roznosza. Szacunek dla Pani za kasa.
A nie wiecie nic o sytuacji w powiecie radomszczanskim. U nas zero informacji o zachorowaniach. Dzis w pracy uslyszalam ze nie ma sie co przejmowac zachorowaniami w łódzkim bo w Radomsku jeszcze nikt nie choruje. NO BO JAKBY CHOROWAL KTOS TO BYLO BY GLOSNO NA TEN TEMAT. Takie tlumaczenie :(
A skąd wiadomo czy ktoś ma wirusa? To do osoby ktora napisała że maseczki powinny nosić tylko osoby z wirusem
Dlaczego w Piotrkowie noc nie mówią o koronawirus ie ,przecież mamy sanepid Prezydenta ,nic nie słyszę na ten temat
Więcej testów! W tej chwili zarażamy się "od siebie"-bez tego nie ograniczy się choroby
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!