metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
inny ~inny (Gość)21.03.2018 12:33

Brawo , brawo , brawo, gratulacje !!!!

111

gość ~gość (Gość)21.03.2018 13:58

Gratuluję serdecznie! W pełni zasłużona nagroda. Wspaniały Człowiek, z ogromną pasją, cierpliwością, poza tym kreatywny, zdolny i skromny. Miałam okazję poznać Go, jestem przekonana, że jeszcze o Nim usłyszę i przeczytam. Czekam na kolejne wyróżnienia i trzymam kciuki :-)

80

gratuluję ~gratuluję (Gość)21.03.2018 15:12

Robercie, to odznaczenie to satysfakcja nie tylko dla Ciebie.

80

gość ~gość (Gość)21.03.2018 16:37

Gratulacje Byku. Dalej grasz w kosza?:) Pozdrowienia Jakub B. Stare gimnazjum:)

20

goość ~goość (Gość)21.03.2018 17:37

W pełni zasłużona nagroda ;) To prawda, że gdyby dzieci nie uczeszczaly na proby, to nie byłoby aż tylu sukcesów, ale nie byloby takiej checi u dzieci, gdyby nie to, w jaki sposób pracuje z nimi Pan Robert Bykowski i jak aranżuje utwory :) Takich ludzi jest niezwykle mało, to ogromne szczescie ze dzieci z Moszczenicy i okolic mają okazję pracować z Panem Bykowskim, schola zaszla już bardzo daleko, a z pewnością zajdzie jeszcze dalej w przyszlosci ;)

70

gość ~gość (Gość)21.03.2018 20:45

Świetny człowiek z niesamowitym talentem i super podejściem do młodzieży. Wyciąga dzieciaki z domów,odciaga od komputerów, zaraża pasją do muzyki. Wielkie dzięki i powodzenia.

50

gość ~gość (Gość)21.03.2018 21:13

To jest naprawdę wspaniała schola. Gdy patrzy się na nich aż sam człowiek się uśmiecha. Oni są dla siebie jak rodzina i we wszystkim się wspierają. Mam nadzieję usłyszeć scholę w Krakowie i w Gdańsku. Oni wiele osiągną w przyszłości wierze w nich. Może kiedyś zaśpiewają i zagrają dla samego papieża w Rzymie? Kto wie co ich czeka. Gratuluję.

60

gość ~gość (Gość)22.03.2018 09:51

Robert twoje poświęcenie napewno będzie docenione jesteś bardzo mądrym i ambitny człowiekiem .Mam nadzieje że twoja pasja zarazi tych młodych ludzi .Pozdrawiam

40

gość ~gość (Gość)22.03.2018 09:54

Robert twoje poświęcenie napewno będzie docenione jesteś bardzo mądrym i ambitny człowiekiem .Mam nadzieje że twoja pasja zarazi tych młodych ludzi .Pozdrawiam koleżanka z Piotrkowa razem jeździliśmy do pracy do Łodzi.

40

gość ~gość (Gość)22.03.2018 12:52

Robert to świetny nauczyciel z fantastycznym podejsciem do dzieci i młodzieży. Zaraża wszystkich swoim zaangażowaniem i muzyką... Rodziców również. Ja jako rodzic chciałabym tu na forum bardzo podziękować Robertowi, wszystkim muzykom i spiewajacym za ogrom pracy i zaangażowanie. Dziękujemy Robert... I do przodu.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat