nie lubię psl ale mają w tym rację ze pis oszukał rolników. Chłop jest mądry i nie da się wydymać drugi raz
Czy tylko ja mam wrażenie, że PSL to taka polityczna dziewczynka lekkich obyczajów? Wejdą w koalicję z każdym (nawet z diabłem) żeby osiągnąć swój jedyny cel polityczny - obsadzenie prominentnych stanowisk swoimi rodzinami. Potem oczywiście swoich wyborców mają w "głębokim poszanowaniu". Nic dziwnego, że osiągają takie "wyżyny" wyborcze nawet w rejonach rolniczych.
Co do sondaży przez nich przedstawionych.... Gdybym zapłacił za sondaż tak "wybitnej" firmie - otrzymałbym nawet 90% prawdopodobieństwo, że wygram wybory miss nastolatek.....
A wiecie że Kosiniak i Kamysz to ten sam burak.Poza tym kogo to obchodzi ??? PSL razem z PO okradali Polaków zbyt długo i warto o tym pamiętać
Bez urazy ale zdjęcie nr.10 wygląda jak pamiątka z gejowskiego wesela;-)
Czego on tu szuka bo nikt normalny na PSL nie zagłosuje tak jak i PO czy BNowoczesna bo to sami zdrajcy ojczyzny znowu bajerują bo wybory się zbliżają a do pełnego koryta ciągnie bardzo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!