Teraz to na pewno wzrośnie atrakcyjność inwestycyjna Piotrkowa. Będzie praca dla ludzi wreszcie.
Za pośrednictwem zebranych pod więzieniem dziennikarzy i kamer, powinien jak w SWATie zaproponowac 100 milionów każdemu, kto uwolni go z więzienia. I tu zaczęła by sie zabawa
do zamiatania ulic go dac i cala reszte z tego przybytku na Wroniej, a nie siedza i wszystko pod nos dostaja... to ma byc kara a nie wakacje!
Tyle co w tym roku samobójstw, to jeszcze w Piotrkowie nie odnotowano. Zwłaszcza ludzi młodych. Obawiam się, że teraz ta liczba zwiększy się o jeden.
Jestem zaopatrzeniowcem w tym areszcie. Niech skonam, jeśli kłamię, ale w tym tygodniu kupowałem papier toaletowy do jego celi i musiałem znaleźć o zapachu lawendowym.
co za glupoty gada ten klawisz ze ten szef bedzie pod stgalom ochronom trafi na zwykly oddzial i bedzie siedzial z zwyklymi osadzonymi
a papier ścierny mu dać !!!
Mam nadzieję, że nie. Trzeba go ochronić, zeby nie stał się kolejną ofiarą seryjnego samobójcy :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!