Jak co roku - z troską:
Kochani, żeby tym razem nie nie było na starą modłę:
Pojechał do ziemi świętej przywieźć wody święconej. Żeby było w czym topić wrogów...
Nie lubie tego księdza materialista jak chszcilem swoje dziecko ,w kościele nie ma co laska tylko ten w czarnej sukience ma swój cennik
A ja Go lubię, w każdym kościele jest cennik jak wszędzie, więc się nie dziw.
Przyjacielu spróbuj w spożywczym zrobić zakupy za "co łaska" jak ci się uda to myślę, że nie jeden w tej czarnej sukience powie ci wtedy "Pan ofiaruje ile uważa".
Rodzi się jeszcze jedno pytanie do komentujących- czy to jest miejsce na takie żale jak idą ze strony MAXA?
Kiedy slysze "Barke" ciarki mam na całym ciele i łzy w oczach...nie ważne gdzie ja uslysze.Nie wiem czemu...Cudna...
Jaka co łaska jest cennik ale zaczyna sie od 500 zl w górę i z batmanami nie da sie targowac. A przysiegali ze beda zyc w ubustwie a jezdza takimi samochodami i maja tyle kasy na prywatnych kontach ze 99% zwylkych zjadaczy chleba nie zobaczy takiej kasy wiec o czym tu dyskutowac. Jedyna rada to opodatkowac kler i wtedy znajdzie sie tyle kasy w budrzecie ze za kilkadziesiat lat dziura budrzetowa zniknie
a kase fiskalną ma ? najlepiej żyć na czyiś koszt.
a lekarze to maja ? taki biały konował w 2 godziny po południu w państwowym gabinecie robiac na czarno zgarnia 2 tysiące i gdzie kasa fiskalna ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!