Tak patrzę na morawieckiego i te okulary to gdyby miał brodę to bez kitu ale czysty Żyd jak nic.
Z pewnością mają przygotowany scenariusz do ucieczki z Polski, mając na uwadze to,co ich czeka jak spotkało Amerykańców w Afganistanie.Głosowalem zawsze na PiS,ale już nigdy na tych bufonów nie liczących się że społeczeństwem nie zagłosuję, bo traktują ludzi jak stado baranów. Jestem pewien, że przegrają zasłużenie w najbliższych wyborach,czego bardzo im tego życzę.Szczególnie naczelnikowi tego towarzystwa wzajemnej adoracji, premierowi i bufonowi do potęgi n-tej ministrowi niezdrowia.
W Izraelu wyszczepieni i coś nie pykło bo 12tyś dziwnie zachorowań
Najpierw głosujecie na pisowców a teraz lament i foch !
Zrobią tak,że szczepienie będzie obowiązkowe a za 2 lata polecicie do urn znów na nich głosować.
słuchałem czarna dzisiaj i widze taki scenariusz , organizowane 2-3 dniowe wyjazdowe wycieczki dla dzieci ,,,ALE TYLKO ZASZCZEPIONYCH ,tak wynika z wypowiedzi ,popierałem pis ,ale to co teraz nam serwują ,to przegięcie ,nigdy więcej oszustów u władzy
Jakie są podstawy do szczepienia tej grupy wiekowej. Wiadomo przecież, że dzieci i młodzież nie chorują cięzko, nie udowodniono, że przenoszą chorbę na osoby starsze, są na to badania ( tak, badania, które w normalniejszych państwach się prowadzi) . A w Polsce ?? Horban zapytany o podstwę zamknięcia lokali na konferencji przyznaje, że nie ma badań i statystyk w tym kierunku. Wszytkie decyzję są podejmowane bez uzasadnienia medycznego, statystycznego, i logicznego.
szczepić dzieci nie sprawdzonym preparatem ? nikt nie przebadał działania długofalowego ,nie pozwolę na okaleczenie mojego dziecka ,zywności GMO jest zła ,szczepionka GMO jest dobra ? nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje zdrowia ,życia i przyszłości swojego dziecka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!