Przyjdzie pora że radnemu z Rozprzy podziękujemy za wybranie ciepłej posadki za tysiące a zdradzenie wyborców!
Nie wiedziałem, że szczepienia na grypę są takie popularne.
Kurde a kiedy będą szczepić od braku analitycznego myślenia?
Jak widać, jest pewien typ ludzi, którym wystarczy nałożyć ograniczenia na dostęp do rzeczy, bez których spokojnie mogłyby się obejść, a zgodzą się na wszystko, nawet na przeprowadzenie na sobie eksperymentu medycznego. Według mnie zdrowie jest ważniejsze, niż wycieczka, czy koncert, ale każdy ma prawo uważać inaczej.
No cóż, mimo wszystko zaszczepionym zdrówka szczerze życzę, ale obawiam się, że może nie być tak różowo. Wielu naukowców i lekarzy uważa, że skutki uboczne tych eksperymentalnych szczepień zaczną się ujawniać już w ciągu najbliższych dwóch lat. I te skutki uboczne mogą być bardzo poważne wydatnie przyczyniając się do skrócenia życia. Pożyjemy, zobaczymy. Ja nie widzę żadnego powodu, aby przyjmować którąkolwiek ze szczepionek "na covid".
Piotrków to jakieś wyklęte przez PIS miasto, tylko JJ albo AstraZeneca, do tego ciągłe odwoływanie terminów. Wiem to z opowiadań, bo sam nie ulegam eksperymentom medycznym.
edison, ci wymienieni przez Ciebie, nie są wyznawcami płaskiej Ziemi, występującymi na tym forum, ale są to osoby, które nie gnają na oślep, jak stado lemurów. Celowo użyłem słowo "stado", bo w tej chwili to ludzie są "wyszczepiani", jak i inne stada, trzody, ptactwa i rogacizny wytworem, który powinien, wg dotychczasowych standardów medycznych, wchodzić w fazę badań klinicznych, trwających do kilku lat. Poniał?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!