metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Maniuta ~Maniuta (Gość)13.10.2013 14:57

Cytuję:
Rodzice są teraz bardzo świadomi i wszystko, co dotyczy dziecka, sygnalizują lekarzowi.

Ale są zbyt nieświadomi, żeby odmówić przyjęcia szczepienia?
NOPy nie są zgłaszane, żaden lekarz tego nie zrobi, bo by go oskarżyli o jakieś nieprawidłowości przy szczepieniu, a jeśliby zgłaszał NOPy często, to by go wywalili z pracy. Moja koleżanka, pielęgniarka, dostała bardzo wysoką karę pieniężną za niską wyszczepialność w jej regionie.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)13.10.2013 16:03

Nakładanie kar pieniężnych za odmowę szczepienia to faszyzm w czystej postaci. Ustawa z zeszłego roku, która zezwala szczepić (rzekomo dla bezpieczeństwa narodowego) ludzi pod przymusem jest ustawą FASZYSTOWSKĄ! Ustawę poparły wszystkie partie w sejmie. Zrozumcie to, że rządzą w tym kraju nie tylko karierowicze, złodzieje i marnotrawcy, ale i faszyści. Bo jak inaczej określić kogoś, kto wprowadza ustawy faszystowskie?
Ludzie nie dostrzegają wokół siebie faszyzmu, bo mają o nim błędne wyobrażenia. Myślą, że występuje on wtedy, gdy są obecne swastyki i morduje się Żydów... A prawda jest taka, że są to zupełnie od siebie niezależne rzeczy. Pomyślcie: za paradowanie na ulicy w koszulce z sierpem i młotem albo ze swastyką można trafić pod sąd. Jednocześnie można najzwyczajniej wprowadzać w kraju faszystowskie ustawy. Nie widzicie w tym zakłamania, hipokryzji, zwyczajnej sprzeczności?
Jeśli o Waszych dzieciach i o Was samych (konkretnie o tym, co możecie zrobić ze swoim ciałem) decyduje rząd, to czy jesteście wolnymi ludźmi, czy niewolnikami?
P.S. Wiem, jakie są wady i zalety szczepień.

00

xyz ~xyz (Gość)13.10.2013 22:13

Czy jest tu ktos kto nie szczepi albo ma taka osobe wsrod znajomych? Szukam ludzi takich jak ja, ale jak dotad wydawalo mi sie ze tylko ja jestem przeciwna szczepieniom.

00

nie szczepię ~nie szczepię (Gość)28.10.2013 15:00

Lekarze nawet potwierdzają tzw. NOP , te szczepienia powinny być wykonywane ale nie na niemowlętach. Koncerny farmaceutyczne zacierają ręce...

10

Kajot ~Kajot (Gość)16.12.2013 22:31

Ja ufałem lekarzom i szczepiłem synka na wszystkie obowiązkowe szczepionki i mam teraz upośledzone dziecko ..... BRAK SŁÓW (rocznik 1999 - dostał 2x szczepionka MMR2, Priorix, DTP i tym podobne świństwa ..)Sam muszę ubierać i odprowadzać do szkoły nic nie je i waż 30 kilo w wieku 15 lat ....)

00

xxxxxxx ~xxxxxxx (Gość)17.12.2013 06:23

u nas odczyn poszczepienny trwał ok 2 tygodni najpierw jedna wysypka z temperaturą, po niej druga wysypka nie określona przez lek. jednoznacznie,ogólne złe samopoczucie i osłabienie szczepienie>odra świnka różyczka,

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat