myślę, że ustalenie sprawców będzie dosyć łatwe, bo jadą przez skrzyżowania gdzie są kamery, więc to tylko kwestia przeglądu archiwum i przed sąd !
Bobi ciekawe czy tak pisał jak by wjechał w twoja rodzinę albo w kogoś bliskiego również dobrze mogli jechać w dzień jak chce tak szaleć to na tor A nie narażać inne osoby
Bo takie mamy patrole jak się stoi w krzakach a w nocy od 23 skrzyżowanie gra muzyka mieszkam na armi krajowej i slysE wszytko i widzę ale to nie moja sprawa są od tego służby.
Tu by się przydały metody z czasów "słusznie minionych", bo jakby taki złamanas poczuł gumę na plecach, to może by zmądrzał! Ale niestety dramatem jest także to, że jeśli ktoś zamieści w sieci taki filmik, to zaraz ma mnóstwo fanów, polubień, kliknięć, twittów itp. itd. Czy myśmy rzeczywiście postradali rozum? Być może dojdzie do tego, że jeśli jakiś drań kogoś zgwałci i zamorduje wszystko filmując, a następnie film wrzuci do sieci, to może też będą fani i polubienia? Tak?... Jeśli tak, to... chyba koniec świata jest blisko!
Czemu niby rodzice są odpowiedzialni jak ci chlopaki są już pełnoletni ciekaw jestem czy mając dxiecko bedziesz wiedzial o wszyskim co robi i o wszyskich bbłędach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!