Prosze odpowiedzcie czy i jutro mamy sie na chwile zatrzymac?????????????na czas tych syren???????
Uważam, że powinni się wszyscy zatrzymać, jadący samochodem powinni również sie zatrzymać i wysiąść na minutę
a po co?
U mnie tzw. załoba zakończyła się z chwilą info o pochówku Kaczyńskiego na Wawelu,dość tej histerii!
To jest jakis obłęd!!!!
Człowieku odpuść już z tym afiszowaniem sie jak to nie lubisz Kaczyńskiego.
Zginął urzędujący Prezydent Polski i wielu znanych ludzi. To przykre że piotrkowianie nie potrzfią tego uszanować. Zenujące jest nikłe zaangażowanie władz Piotrkowa. Księga kondolencyjna wyłożona w dni powszednie i tylko w godzinach urzędowania. eby było jasne- nie głosowałem na zmarłego Prezydenta, ale był Prezydentem Polski. Więcej pokory, szacunku i solidarności. Nienawiść leczy sięprzebaczeniem.
a po co?
U mnie tzw. załoba zakończyła się z chwilą info o pochówku Kaczyńskiego na Wawelu,dość tej histerii!
To jest jakis obłęd!!!![cytat
To bardzo dobra decyzja. W końcu został doceniony, szkoda tylko że po śmierci.
Co z Ciebie za Patriota , co za Polak, ze dla Ciebie sie załoba kończy jeszcze przed pogrzebem ofiar?masakra.......
Im szybciej skończy się ta zbiorowa histeria tym lepiej dla nas wszystkich. Generalnie ze zwykłego wypadku robi się sceny jakby on tam na wojnę leciał osobiście dowodzić w polu i poległ chwalebnie i dzielnie, celowo ryzykując życie. Dla Prezydenta Kaczyńskiego wsiadanie do samolotu rządowego równało się wsiadaniu do samochodu każdego z was. Media rozbujały sprawę, że nic innego nie istnieje.
To, że media rozbujały tragedię to masz rację, ale prawda jest taka, że cała ta otoczka dotyczy śmierci głowy państwa i wielu innych osób.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!