metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
joker ~joker (Gość)23.04.2013 23:51

On NIE zabił ojca policjanta! Co wy tu za bzdury wypisujecie przy tak poważnym temacie!
On zabił swojego ojca, który był policjantem.
A ojcu policjanta nic nie nie jest. Ojciec tego policjanta to dziadek sprawcy.

00

Mała Małaranga23.04.2013 08:59

"sklave" napisał(a):
Ręce opadają czego was w tych szkołach uczą?????

Skończyłam:)

"sklave" napisał(a):
Tak prosty tekst a sprawia tyle kłopotów.
Chodzi ogólnie o policję a nie o ten konkretny przypadek.

Wiem, ale to chyba nie miejsce, żeby na ten temat rozmawiać, przecież on nijak ma się do tego przypadku. A takie rzucenie komentarza w eter jest bez sensu. Poczekajmy na konkretny artykuł to wtedy porozmawiamy.
Przecież tu wcale nie chodzi o policjanta, a o dziecko. Już bardziej na miejscu byłby komentarz dot. bezstresowego wychowania.

Komentarz był edytowany przez autora: 23.04.2013 09:02

00

sklave sklaveranga22.04.2013 21:51

"Mala" napisał(a):
Pomijając fakt, że wszędzie mówią (w różnych mediach), że policjant z nimi nie mieszkał, naprawdę zastanawia mnie skąd wyciągnąłeś tak daleko idące wnioski??

Ręce opadają czego was w tych szkołach uczą?????
Tak prosty tekst a sprawia tyle kłopotów.
Chodzi ogólnie o policję a nie o ten konkretny przypadek.
http://sklave.manifo.com/galeria

00

bonifacy krówka ~bonifacy krówka (Gość)22.04.2013 21:32

Jak zwykle do akcji wkroczyli wszystkowiedzący komentatorzy. Oni zawsze wiedzą wszystko lepiej od policji oni znają wyrok oni są ekspertami.

00

Mała Małaranga22.04.2013 20:48

"sklave" napisał(a):
Jakże często policjant żyje pracą też w domu!!!

Pomijając fakt, że wszędzie mówią (w różnych mediach), że policjant z nimi nie mieszkał, naprawdę zastanawia mnie skąd wyciągnąłeś tak daleko idące wnioski??

00

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga22.04.2013 19:57

"Aman" napisał(a):
W TV mówili, że do ugodzenia doszło w samochodzie a z tyłu siedziała jeszcze dwójka dzieci. Więc jaka jest prawda?

Na innym portalu właśnie czytałem, że pojechali nad jezioro - ofiara i trójka dzieci. Dwójka siedziała z tyłu a ten 13-latek siedział z przodu i już w samochodzie zadał cios, nie było nic wspomniane o reanimacji.

00

Aman Amanranga22.04.2013 17:13

W TV mówili, że do ugodzenia doszło w samochodzie a z tyłu siedziała jeszcze dwójka dzieci. Więc jaka jest prawda?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)22.04.2013 16:34

"llll" napisał(a):
ten policjant nawet nie mieszkał z nimi więc daruj sobie te filozofie. Przyjechał na widzenie z dziećmi i poszedł z nimi na plac zabaw.

No właśnie, od razu mi się rzuciło w oczy, że ojciec wychowywał tylko na "dochodne":

Cytuję:
- Z ustaleń policji wynika, że do zdarzenia doszło w czasie rodzinnego spaceru, gdy ojciec spotkał się ze swoimi dziećmi.

Czemu nie mieszkał z rodziną? I to zapewne też miało wpływ na wychowywanie młodego killera. Tak czy siak - tragedia. Z łebka chyba nic dobrego już nie będzie...

00

llll ~llll (Gość)22.04.2013 13:47

ten policjant nawet nie mieszkał z nimi więc daruj sobie te filozofie. Przyjechał na widzenie z dziećmi i poszedł z nimi na plac zabaw.A ten Łepek to niezłe ziółko z tego co wiem i już go policja do domu odwoziła....

00

luckjy ~luckjy (Gość)22.04.2013 12:48

Na pewno coś się gnojowi nie spodobało i się zdenerowało biedactwo, ot do czego prowadzi beztresowane wychowanie

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat