Do mojej babci również dzwonili kilka miesięcy temu, że wypadek spowodowała moja mama czyli jej córka. Miała za to iść do więzienia jeśli nie da im babcia pieniędzy złota i Bóg wie jeszcze czego. Miała wyrzuć to przez okno swojego domu.
Zawiadomienia policja jak widać nic nie działa w tym kierunku aby nie było powtórek z rozrywki.
Tak się powie ale pod wpływem emocji strachu o bliską osobę starsze osoby wszystko zrobią.
do mojej babci dzwonili, że ja miałem wypadek, również mialem potrącić kobietę na pasach. Dzwonili z telefonu stacjonarnego, a policja nadal nie umie ustalić sprawcy... banda k... Na szczęście moja babcia zadzwoniła do mnie na komórkę pytając się czy jest wszystko okay... jakbym dorwał takiego menela nieroba to bym mu wyrobił wyłudzenia... znają moje imię, jej imię i jezcze mojej matki.. ciekawe skąd ? Może mają jakąś bazę danych czy cos?
wiocha na wieś a nie oczerniać naszego prezydenta i nasze miasto-jak się nie podoba to wynocha
"i tak powiem" Trochę pokory. Mieszkasz w tym mieście z rodzicami napewno masz dziadków i w tym momencie też na nich mówisz. Zapraszam tego delikwenta żeby do mnie zadzwonił z chęcią odbiorę i dam mu ale w inny sposób te zekomo potrzebne pieniądze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!