Znam te osoby z Opoczna dostal od nich ale dlatego ze od dluzszego czasu wyzywal ich od frajerow itd.a nie z powodow etnicznych Pozatym tez pozyczyl od nich jakis czas temu pieniadze i nie oddawal jak chcieli by je zaczol wkoncu oddawac to zaczely sie wyzwiska i doszlo do czego doszlo niestety.
Co za kraj?. Strach wyjść z domu będąc innym.. ja zawsze w tęczowej torbie mam gaz pieprzowy
A jakby ktoś np Ukr pobił ich to by dostał z 2 msc. Brawo dla nich Polska dla Polaków.
~szarak (Gość) dla zaczadzenca zawsze się znajdzie powód, z drugiej strony trzeba czytać ze zrozumieniem, ja widać jakiś z tym problem, a jak leją polaczków za granicą to taki skowyt, jednych można lać a innych nie, no i to wszystko pod skrzydłami pisowskiej demokracji , żałosne jak to w tym mieście, nic nie jest normalne, a jacy są ludzie i jaki poziom intelektualny ?
Nikt nie zatrzymuje samochodu przy chodniku żeby pobić przypadkowego przechodnia, Cygana, Roma, Murzyna czy Araba, albo skośnookiego. Powód na pewno jakiś konkretny był i tyle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!