Mnie to zawsze zastanawia co Ci prawdziwi żołnierze walczący o Polskę (czyli pomijam tych wszystkich po 1945 roku) myślą o tym na co poszło poświęcenie życia ich przyjaciół.
Święto jak święto odwołuje się do historii ale ta historia miała pewnie się potoczyć inaczej.
Kokarda Narodowa.
Jak ją zrobić????
Chojniaka owinąć Błaszczyńskim w środek wcisnąć Kacperka i skleić Macierewiczem.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Też często się nad tym zastanawiam, co te stare dziś dziadki i babcie, którym często brakuje na leki, tak naprawdę myślą o tym wszystkim? Czy gdyby wiedzieli wtedy, jak historia się potoczy, walczyliby z takim samym zapałem, czy raczej uciekli w inne miejsce, gdzie dziś ich potomkowie żyliby na zupełnie innym poziomie? Może głośno tego nie mówią, ale przypuszczam, że czują się zawiedzeni...
Spoko... Ale czy nie powinniśmy najpierw tej niepodległości odzyskać, a potem dopiero świętować?
o to, to, to dołożyć do tej kokardy Ostrowskiego, Brylskiego i Ziółkowską i będziemy mieli GTW czyli grupę trzymającą władzę.
W tak zacnej kokardzie nie może zabraknąć Czapli i Radziszewskiej, toż to kokarda byłaby jak Palikot bez świńskiego ryja.
Ale zacne chłopaki z prawicy razem niejaki marian i niejaki krzysztof mają smutne minki chyba prokuratory łącznie z generalnym dobrały im się do d... Ciekawe czy już małżonka krzysztofa usłyszała jakieś złe zdanie o nim jeśli nie to proponowałbym leczenie laryngologiczne mogę polecić dobrego specjalistę w razie konieczności proszę o kontakt
mam pytanko a gdzie reszta fotek delegacji bo widze ze tu lipa a w radomsku umiescili 106 fotek bo tam nie ma podziału kto jest na pierwszych miejscach
Myślę że ci patrioci co walczyli o każdy skrawek naszej ziemi(patrz.CZAS HONORU),a dziś żyją w nędzy,to tą zakłamaną i przefarbowaną hołotę by przegonili z tego kraju.A może trzeba odzyskać niepodległość przynajmniej w Piotrkowie!!!!!!!!
Ileż to już razy odbudowywano Rzeczpospolitą!
Bynajmniej - nie dla jej chwały, ale żeby było się czym dzielić !!!
I jeszcze tytułem uzupełnienia cytacik ze Stanisława Jerzego Leca:
Kto ma ideę w gębie, ten ma ją zazwyczaj także i w pobliskim nosie.
To do tych co robium kotyliuny i świntują na zabój.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!