metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gośc 21 ~gośc 21 (Gość)26.07.2014 15:53

Tylko sie odznaczaja nawzajem a porzadku nie ma komu pilnować .ja tam do policji zaufania nie mam po tym co widzialem na wlasne oczy jak ludzi nic niewinnych potrafia gnoic tylko po to by sie wykazac przed szefem .kiedyś w policji pracowali ludzie na poziomie i można bylo liczyc na ich pomoc.Teraz nabrano bandziorow z ulicy i szaleja w mundurach plamiac jego honor

62

lesio ~lesio (Gość)27.07.2014 05:59

"gosc-21" napisał(a):
Tylko sie odznaczaja nawzajem a porzadku nie ma komu pilnować .ja tam do policji zaufania nie mam po tym co widzialem na wlasne oczy jak ludzi nic niewinnych potrafia gnoic tylko po to by sie wykazac przed szefem .kiedyś w policji pracowali ludzie na poziomie i można bylo liczyc na ich pomoc.Teraz nabrano bandziorow z ulicy i szaleja w mundurach plamiac jego honor

Dobrze, że są. Kiedyś nie było policji a milicja chyba, że przed wojną tzw. granatowa. Ty lepiej się nie wypowiadaj bo jesteś z tych co na widok policjanta srają w gacie bo masz coś za uszami. Straż Miejską powinno się rozwiązać w referendum bo tam są "przypadkowi" tylko do wypisywania mandatów a później uciekają do policji jak już wielu tak zrobiło. Strażnicy miejscy z Piotrkowa jeździli na służbie po pijaku, brali łapówki zamiast mandatów, a nawet jeden z nich kupował kradzione paliwo od policji. Ostatnio jeden spał na służbie w samochodzie zamiast pilnować fotoradaru.

22

barani łeb ~barani łeb (Gość)27.07.2014 14:53

Nagrody dostali

Cytuję:
policjanci z komisariatów w Sulejowie

A pani ..śka dalej handluje royalem, papierochami i innym gównem...

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat