A patriotyczne obrazy na parkanie zrujnowanej ,ale nie przez wojnę Willi Wanda będą? To jest wyraz "patriotyzmu" z "najwyższej półki" piotrkowskiej .
Wszystkim anty polecam na weekend wyjazd do ciepłych krajów.Będzie obopólna radość i luźniej w mieście.
A gdzie w tym wszystkim poseł ziemi piotrkowskiej, no gdzie, ja się pytam?
Zamiast zrobić coś co będzie zachęcało dzieci żeby zainteresowały się historią takimi tematami to widzę że tak zrobione żeby było ja myślę że powinno się cieszyć z tej niepodległości a tu tylko modlić się potrafią i co roku to samo takie kopiuj wklej a ktoś za to pieniądze dostaje
Jak nie będzie na tych uroczystościach najprzystojniejszego piotrkowianina Zbyszka Zięby, to nie mam po co przychodzić. A zanosi się na to, że go nie będzie, bo nic o nim nie piszecie.
Nie jet to właściwa data odzyskania niepodległości dziwi mnie to ,że za wszelką cenę promuje się dziadka z wąsikiem ale to nie jego zasługi doprowadziły do wolności tylko Roman Dmowski i jego delegacja wynegocjowała i podpisała traktat Wersalski korzystny dla Polski. Rocznice powinniśmy obchodzić 28 czerwca każdego roku to jest właściwa data
Nie mam czasu na te świętowania, bo ma wtedy zaplanowane zbieranie chrustu w lesie. Oby tylko pogoda dopisała.
Mamy naprawdę niepodległość? Naprawdę? Co robią u nas obce wojska?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!