....małostkowość i prywata,nie uczenie się na błędach, trwonienie czasu i mądrości, odpowiedzialność i miłość do ojczyzny, tej naszej małej ojczyzny Piotrkowa, nie stan konta. Czy ja dobrze słyszałem.....
Zdj 41 strazak w środku inny stopień na pagonach i na czapce czyżby awans się zbliżał ?
Jakim trzeba być nikczemnikiem bez honoru jakiejs godności składać wieniec a na tych zdjęciach witać takiego pseudo patryjote
A gdzie była mądrość i odpowoedzialność przy wydawaniu pozwoleń na budowę Osiedla sławnemu piotrkowskiemu poecie biznesu, który zmasakrował dziesiątki rodzin ?? Nie przeszkadzało miastu że oszpecił miasto swoimi niespełnionymi ambicjami a mimo to pozwalaliście mu działać i realizować kolejne wydimane wizje
A na czym dziś polega niepodległość? Jak się ją definiuje?
cyt. "Wyobraźnią sięgać trzeba dalej niż do wyborów, wyżej niż stan konta w banku". Ci w Piotrkowie co sięgają do tych "wartości" siedzą dzisiaj na murku na Roosevelta koło Polmozbytu i "godnie reprezentują" tę dziurawą ulicę. Trzeba dopowiedzieć że tych ludzi jest coraz więcej. To chyba świadczy o tym ,że w mieście i w Polsce "dzieje coraz lepiej".
Obejrzałam te zdjęcia i zgodnie z tradycją miałam okazję zobaczyć po raz któryś z kolei kilku piotrkowskich lanserów, którzy - a jakże! - musieli się polansować przy takiej okazji. Nie wiem z jakiej przyczyny byli w szeregu składających kwiaty, no ale musieli pokazać się piotrkowskiej gawiedzi, że są tacy sławni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!