Wreszcie obywatele wracają do normalności i olewają maseczki BRAWO.
Panie Chojniak, ja się urodziłem przed 1989 roku i też zawsze czułem się wolny...
6 grudnia przyjdę pod wieżę ciśnień. SLD pewnie będzie częstować czymś smacznym. Ja wierzę w lewicę.
11 listopada to dzień wielkiej radości,rocznica odzyskania przez Polskę niepodległości.
Pamiętna to dla nas data, na którą Naród czekał długie123 lata.
Aż wreszcie przyszła chwila wspaniała, piękna, radosna, gdy niepodległość w okna zapukała jak wiosna.
Rozerwały się pęta, opadły kajdany, przestały krwawić bolesne, niezagojone rany.
Wróciły do dawnej świetności Kraków i Częstochowa, na nowo zaczęła rozbrzmiewać nasza ojczysta mowa.
I nikt już nie zakazywał mówić po polsku pacierza, chodzić do polskiej szkoły i sławić polskiego żołnierza.
Skończyło się poniżanie, niewola i terror nieludzki, otuchy dodawały Legiony i wódz ich Piłsudski.
Cieszyli się wszyscy wokół, ręce wznosząc ku gwiazdom.
Bo mieli znów Ojczyznę-Polskę i swoje gniazdo.
Dlatego dziś-w wolnym kraju-dla wszystkich jest oczywiste, że Święto Niepodległości, tak bardzo jest uroczyste!
A ja uczciłem Święto Niepodległości jadąc na motorku koło Bernardynów ????????... Pyr... Pyr... Pyr....Pyr...Pyr....
aaaaa gdzie maseczki i dystans społeczny w dobie pandemii????????????????????
Dokąd będziemy żyć w kłamstwie? Kiedy odkłamiemy naszą historię? Dlaczego utraciliśmy naszą suwerenność? Dlaczego i dzięki czemu, a nie komu ją odzyskaliśmy? Kiedy wreszcie pseudo patrioci przestaną się nadymać dla koryta?
Kolorowe panie z błyskawicami oczywiście musiały zwrócić na siebie uwagę. Ciekawe czy potem naubliżały żołnierzom jak to zrobiła pewna znana persona z reklamy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!