Chemik twoi rodzice cie tskk wychowali ze nawet pisać nie umiesz cebulaku z piotrkowa
Ta wola to dziwna gmina. Dyrektorka domu kultury jest pani, ktora ani z kultura, ani z zarzadzaniem taka instytucja nie ma nic wspolnego. Pracowala kiedys w banku w okinku, a po restrukturyzacji ja zwolnili bo nie miala zadnych kompetencji. Instruktorem jest pan, ktory nie posiada wyksztalcenia muzycznego ani pedagogicznego. Nie przeszkadza mu to inkasowac kase za lekcje gitary choc mialy byc darmowe, a przy okazji obskoczy reszte imprez w gronie kol gospodyn i tez na fakturke. Poza dniami gminy nic sie tam nie dzieje. Zespol disco polo i budke z piwem zamowic moze kazdy.
Nie. Boję się do czego ten kraj zmierza. Rozrywki pożal się Boże. 500+ dla pijaczków, którzy prędzej przechleją kasę niż załatwią dzieciom szkołę. Śmieję się bo niby kto ma iść na takie "atrakcje"? motłoch.
Hej mądrale! zobaczymy w trakcie imprezy ile ludzi bedzie. Nie lubicie nie słuchacie to nie krytykujcie. Zeniu jest ok. ma fajne piosenki i jest sobą robi to co lubi. Ja nie nawidze matalicy nie wiem jak to się pisze a już tym bardziej nie znam żadnego utworu. Nie wypowiadam się na ten temat i NIE KRYTYKUJE. Jak ktoś to lubi niech sie przy tym bawi jego sprawa a ja bawię się przy disco polo i nikomu nic do tego. Żadna impreza muzyczna nie jest w stanie zgromadzić tyłu fanów co koncert disco polo. Tak było w łódzkiej Atlas arenie byłam i było super!!!!!
Byłem jestem i bede anty do wójta. Bo jest mistrzem manipulacji.Pokazmy mu to co pokazali Kurskiemu w Opolu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!