To jest prezydent piotrkowa, jesli masz wątpliwości , trzeba było iść na wybory. Wygrał w pierwszej turze, wiec chyba jest godny zaufania i szacunku. Urodziny Piotrkowa uważam za udane, choć szanuje uwagi innych komentatorow. Obejrzałam imprezy na Pl Kościuszki i myśle , ze to był dobry pomysł z umiejscowieniem: centrum miasta, dogodne warunki dotarcia również rowerem lub piechota, możliwość wykorzystania wzniesienia przed klasztorem Bernardynów , gdzie skorzystało tysiące uczestników (w klasztorze podczas mszy nie było słychać głośnej zabawy - sprawdziłam uczestnictwem we mszy), liskie usytuowanie Jarmarku Trybunalskiego oraz Wesołego Miasteczka i gastronomii. Warto było pofatygować się z przyczyn wcześniej skomentowanych, dla tak wspaniałych koncertów jak: Ziółko, Nykiel a przede wzzystkim LeMon. Jestem szczesliwa, ze do nas przyjechali, i dali z siebie wszystko, a widok szczęśliwej młodzieży rekompensuje wszelkie niedogodności. Przecież to tylko 2 dni.
Zgadzam się z osobami komentującymi. Miasto, nie wieś, a żeby miejsca na rozłożenie sceny nie było. Wstyd przed tymi zespołami muzycznymi. Ziółko to pewnie polewę z Piotrkowa miał że na środku ulicy to jeszcze chyba w życiu koncertu nie dawał. Wstyd taki że masakra. Panie Chojniak, chowaj Pan głowę w pisek!
A kto to jest Chojniak? Jakiś bohater czy kto? Tyle o nim piszecie, więc to chyba ktoś ważny. Uchylcie rąbka tajemnicy.
Pamiętacie imprezę radia Eska na lotnisku kilka lat temu i kilkanaście tysięcy ludzi?
Na przyszły rok będzie Don Wasyl Roma to się będzie działo haaaaa haaaa haaaa
Dlaczego ziółko na końcu każdej zwrotki każdego utworu robi "uuuuuuuu"
A swoją drogą ciekawe, co na to O.O. Bernardyni. Wszakże obok tej sceny jest kościół i odprawiane są msze św. i inne nabożeństwa, zwłaszcza w niedzielę. O. Gracjan z kolei jest w Piotrkowie znany i chyba z jego zdaniem powinny się liczyć władze miasta. Ja mieszkam niedaleko Fokusa, a późnym wieczorem wczoraj słyszałem hałas dobiegający z pl. Kościuszki, a jak wytrzymują ci, którzy mieszkają bliżej i których akurat ta impreza nie interesuje? W głowie mi się nie mieści, że coś takiego można robić w samym sercu miasta.
Szkoda, ze nie przedstawiono dokładnego rozkładu imprez na plakatach , trochę późno najważniejsze koncerty. Scena w centrum miasta z możliwością uczestnictwa licznych piotrkowian to super pomysl. Wszyscy mogli łatwo dotrzeć, a w sobotę i niedziele ruch jest i tak mniejszy, kawałek spacerkiem jeszcze nikomu nie zaszkodzil. Fajna impreza i dobrzy wykonawcy, jedzenie mnie nie interesuje, ale dobra zabawa jest najważniejsza.
Na lotnisku fajnie zorganizowane były w zeszłym roku koncerty, to jedyne miejsce w Piotrkowie aby wiochy nie bylo
dla czego kocerty sa w tym miejscu masakra miejsce jest lotnisko jest stadion miejski jest wiele wiencej leprzych miejsc od tego najlepsze kocerty daja w niedziele zamiast w sobote
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!