To ze Pan chcał żeby Focs powstał, to jeszcze ne powód zeby kolos stanął miedzy blokami na osiedlu gdzie na oko mieszk a ze 20tys ludzi. I prosze się nie dziwic ze mieszkańcom pobliskich bloków to przszkadza.
Co do osób ktore podnosiły kwestie sparaliżoania miasta gigantycznymi korkami... to któż mógł przypuszczać, że nie bedize tam prawie wcale ruchu i w zasadzie kiedy tylko tam jestem to pustki. Chyba nawet ci co cheli tej galerii tego nie przewidzieli. Jednak trzeba bylo przy trasie stawiac:) W ECHO zawsze pełno klientów:)
A ja tam swoje wiem.Czasy poszczególnych świateł na tych skrzyzowaniach były określane, kiedy jeszcze nie było Galerii Focus.Tym samym były one załozone hipotetycznie do przypuszczalnych nateżeń ruchu drogowego.Teraz kiedy Focus juz działa, ruch się odbywa przyszedł czas na dokonanie niezbednych korekt i chwała Zarzadowi Dróg,ze podjął taką inicjatywę.NIECH PROJEKTANT TO SKORYGUJE,ZASTOSUJE I WTEDY PRZYJDZIE CZAS NA OCENĘ.
maddox co ty łopatologie skończyłeś pisząc takie teksty ?
75marek: Od kiedy to łopatologię kończy się pisząc jakiekolwiek teksty? Czy mógłbyś następnym razem wyrażać się jaśniej? Jeśli natomiast nie widzisz analogii w obu zdaniach oraz nie przeczytałeś dalszego wyjaśnienia (lub go nie zrozumiałeś) dla tej przytoczonej parafrazy to już nie jest mój problem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!