W przyszłym roku iluminacja będzie w Piotrkowie wyglądać tak:
więc warto będzie wydać na nią 228 tysięcy przez dwa lata :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Myślę, że pisząc o szczekaniu, przyrównałaś innych forumowiczów do psów, czym złamałaś regulamin forum.
Czy prezydent wie jak Łopatowski wyrąbał mu kasę z pod nosa wypłacając na przełomie roku dwie potężne premie,topiąc zysk spółki MZGK za 2012r(od 1500-2500tys/na osobę netto),w konsekwencji ograbiając udziałowców i oczywiście Gminę z przychodów jej należnych.I co pan na to panie PREZYDENCIE!!!
A ja dodam że wysokie premie były wypłacane w kwietniu 2012,wrześniu 2912, grudniu 2012,oraz styczeń 2013,teraz oczekuję że radni sprawdzą jak spółka z udziałem 33% gminy i 100% właścicielem majątku,została wykiwana,dotyczy to również udziałowców indywidualnych po co była kolejna podwyżka ciepła.Panie prezydencie nie może pan powiedzieć że to spółka prywatna tam w Radzie nadzorczej zasiada pańskich 3-przdstawicieli,którzy biorą od 2 do 3 tys/m w zależności od takich premii,w tym przewodniczący słynny Krawczyński!Yo jest materiał dla PIO!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!