metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PRZECIWNIK ~PRZECIWNIK (Gość)08.01.2013 17:49

napewno nie jestem zwolennikiem PANA CHOJNIAKA uważam.że jest słabym prezydentemi tak naprawde nie on rządzi tylko z tylnego siedzenia INNE OSOBY kto troszke zorientowany wie o kim mowa Pan prezydent ma ładnie wyglądać i ładnie mówić i tyle,ale jeśli chodzi o świateczną iluminacje miasta jestem za tym żeby była co innego koszty tego przedsięwzięcia nie wiem czy to dużo czy mało to nie ja powinienem oceniać tylko organ sprawujący kontrole nad Prezydentem czyli rada miasta ...inna sprawa jaka jest.... to każdy widzi.

00

pieszo bez ostróg ~pieszo bez ostróg (Gość)08.01.2013 18:05

"luzik" napisał(a):
Nie stękajcie, tylko cieszcie się, że gospodarny pan CH. dba o was !!!
Pomyślcie, ile nóg i ile zawieszeń mogłoby być połamanych, gdyby w mieście panowały egipskie ciemności.
Pamiętajcie, że to dzięki panu CH. i jego świątecznym iluminacjom bedzieta mogły ominunć tyn dziurawy szajs.
Krótko gadka na kuniec: pana CH. - na ołtarze !!!!!!!!!!!

A po co te rażące lampy w chodniku które oślepiają przechodniów? Jak by tego było mało, kiedy padał śnieg dostałem na jednej z tych lamp takiego poślizgu, że biegłem po chodniku jak szalony z 10 m.

00

opa ~opa (Gość)08.01.2013 18:09

Assa najpierw naucz się pisać. Nie z przymiotnikami piszemy razem.

00

look ~look (Gość)08.01.2013 18:24

zamiast myśleć o polepszeniu budżetu miasta to jeszcze powiększaj dziury. U nas w mieście nikt nie myśli szkoda mówić,

00

sklave sklaveranga08.01.2013 18:26

08 01 2013 r. Posłanka Radziszewska piętnuje podwyżki.
Podczas zwołanej dzisiaj konferencji prasowej posłanka PO z Piotrkowa, Elżbieta Radziszewska skrytykowała podwyżki podatków i opłat lokalnych w trybunalskim grodzie.

Konferencję prasową sama ze sobą zrobiła!!!!.
Gdzie była jakakolwiek informacja na ten temat???
Dokładnie tak jak za wujaszka Josefa.
Sama poddała się ostrej samokrytyce, samoocenie....
Szkoda że sama już nie stanie pod murem.....
czy nie zapakuje się do kibitki.
Cynizm i arogancja osiągnęła szczyty.
Sama przyczyniła się walnie
ba wymusiła te podwyżki na wszystkich samorządach
w kraju nad Wisłą.
Dziś ona i cała ta menażeria powinna zrezygnować z pobieranego wynagrodzenia.
Kiedyś poseł miał 40 złotych dziennie diety licząc według dzisiejszych stawek
i to mu wystarczyło........
Tylko siłą nie rozmową można coś zmienić.
Zapomnieli 70, 76, 80 to trzeba przypomnieć
i niech skaczą.....
Stary już jestem
ledwo nogami powłóczę
lecz jeszcze raz pójdę...
Jemu to wszystko zawdzięczamy.
Wiesław! Wiesław! Kłamca i Manipulator!
http://sklave.manifo.com/galeria

00

ares1 ~ares1 (Gość)08.01.2013 18:29

"janina" napisał(a):
a jakby niebylo lampek to by byla awantura ze nie dbaja o miasto. inne sa ladnie oswietlone tylko nie nasza dziura.

Zgadzam się.I tak słabo wypadliśmy w stosunku do innych miast!

00

. ~. (Gość)08.01.2013 19:51

Świąteczna iluminacja w mieście tak - ale taka cena za konserwacje jest z kosmosu. Nasz prezydent miał wątpliwości wątpliwości czy pokaz sylwestrowy za 2500 zł zorganizować - bez komentarza. Co do Radziszewskiej cała po w sejmie podwyższa podatki w Polsce, a ona wyjeżdża z taką konferencją - jak glosuje w Sejmie??? Czy sprzeciwiała się jakiejkolwiek podwyżce podatków??? Oj obłudniczka z tej poseł.

00

gość ~gość (Gość)08.01.2013 20:54

i żeby zaoszczędzić to na Częstochowskiej wyłączyli latarnie,a jak zadzwonilismy do elektrowni to nam powiedzieli że kolej nas oświetla,nie dość ze dziura na dziurze dziurą przykryta to jeszcze musimy chodzic z latarkami ..masakra

00

Lucek ~Lucek (Gość)08.01.2013 21:39

Czegoś tu nie rozumiecie lampki, te iluminacje są własnością miasta. Kasa jest przeznaczona na konserwacje czyli przejrzenie raz w roku czy wszystkie świecą. KASA nie jest na kupienie nowych iluminacji. Kapujecie teraz ile kasy wyda Chojniak i komu za robotę, która może zająć parę dni w sumie. !!!!

00

assa ~assa (Gość)08.01.2013 22:13

Chcialam zapytac kogo bolal moj komentarz az tak,ze zostal usuniety? :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat