Przeprawa tymczasowa- most byłby o wiele tańszy.
No lecz nasi decydenci pensje biorą nie za myślenie
a za to że zostali wybrani do sprawowania władzy.
Niech lepiej zaapeluje do wykonawcy o lepszą organizację ruchu oraz do wykonawcy o nadzór.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Organizacja ruchu w tym miejscu powinna być prowadzona przez pracowników firmy przez całą dobę. To ważna droga a nie jakiś leśny trakt! Tymczasem, gdy mamy ruch sterowany sygnalizacją, nigdy nie jest to prowadzone z głową i mamy czasem gigantyczne korki ale zwykle tylko w jednym kierunku.
Zwracam uwagę na zniszczenia asfaltu na DK12. Jedzie się już jak po tarce. Naprawi to ktoś?
No i niech się ktoś weźmie za firmę remontującą DW 742. Tam się przecież nic nie dzieje - krajobraz księżycowy.
jakoś ja tych Tirów na gruntowych drogach to nie widzę od Piotrkowa to wszystkie Tiry ładnie w kolejce stoją tylko osobówki i busy jadą na boczne drogi, oj a gmina już niech tak nie ubolewa że tyle kruszywa już wydali na drogi bo go wcale nie widać, objechałem specjalnie te boczne objazdy i napotkałem na śladowe ilości tego kruszywa.
co do kierowania to prawda korki tworzą się czasami od jednej strony tylko a z drugiej idzie na bieżąco.
a no Kierowice dobrze mówi niech ktoś weźmie się za DW742 bo tam to wogóle praca tak idą że szkoda gadać, jak by ta firma ten most robiła to by za 10 lat nie powstał :D
a no co do tej tartki na DK12 prawa. Ale z tym pewnie zrobią porządek po inwestycji na moście.
Najlepiej zaapelować do wszystkich kierowców niech przestaną jeździć po drogach.A i wtedy min.Grabarczyk odtrąbi sukces drogowy.A jego elektorat z czystym sumieniem wybierze go na następną kadencję.
Dokładnie na 23.11.2011r. mają termin skończenia robót na DK12 w Przygłowie, podobno wszystko idzie zgodnie z planem
a co ma awizo do drogi??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!